Rondellen 9 Kallhäll
Kallhäll

Rondellen 9

Hemtrevlig 3a med närhet till allt!

Kommande

Hemtrevlig 3a med närhet till allt!

Varmt välkommen till denna ljusa och hemtrevliga 3a med närhet till allt!

Här välkomnas du av ett hem med en trivsam planlösning och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett ljust och stilfullt kök med gott om förvaringsskåp i vita skåpsluckor med vackra fronter. Här finns goda arbetsytor på gedigen bänkskiva i ekträ där många goda middagar kan lagas och sedan avnjutas vid matplatsen med familj och vänner. Intill köket ligger det luftiga vardagsrummet som pryds av en vacker fiskbensparkett. Färgskalan är genomgående satt i ljusa toner vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Från vardagsrummet finns utgången till den härliga balkongen där solens kvällstålar kan avnjutas. Utöver det är bostaden utrustad med två vältilltagna sovrum och ett rymligt badrum med tvättmaskin.

Föreningen har en lummig inbjudande innergård, här har man en härlig gårdsmiljö som byggdes och planerades på 50-talet. Tallar, gröna dungar, vitsippor och annan trivsam växtlighet, skänker gården lugn och stillhet. Här finns en stor gräsmatta, grillplatser och fotbollsplan. Det finns även lekplatser, sandlåda och gungor, hammock och stort schackbräde.

På Rondellen bor du med närhet till allt du kan tänkas behövas. En kort promenad bort når man mataffär, restauranger och café, apotek, vårdcentral m.m. Du bor även nära all service vid Barkarby handelsplats och IKEA. Trots att man här bor så centralt som det går i Kallhäll, bor man ändå ett stenkast från Mälarens glittrande vatten, utegym, elljusspår, badstränder och trevliga grönområden där du kan njuta av höstens vackra färger i de mysiga promenadstråken!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 095 000 kr
  • Boarea: 68 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 4
  • Avgift: 4 902 kr Inkl värme, VA, sophämtning och Kabel-TV. Obs! Obligatorisk avgift om 125 kr/mån tillkommer för bredband.
  • Förening: HSB Brf Rondellen i Järfälla
  • Byggnadsår: 1956
  • Område: Kallhäll, Järfälla

2 095 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Cornelia Wiklund

Cornelia Wiklund

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Rondellen 9

Vardagsrum

Luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Vardagsrumsgolvet pryds av en vacker fiskbensparkett. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv bänk och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man den underbara balkongen!

Kök

Ljust och stilfullt kök med gott om förvaringsskåp med smarta detaljer och arbetsytor. Köket pryds av vita skåpsluckor och fronter. Stilfull bänkskiva i ekträ, med liggande grått kakel ovan bänken. Full maskinell utrustning i rostfritt stål i form av kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn och mikrovågsugn i arbetshöjd. Här finns även utrymme för en matplatsdel och trevliga middagar med familj och vänner.

Sovrum 1

Första sovrummet är rymligt med bra plats för dubbelsäng och sängmöbler. Rummet erbjuder gott om förvaring i en stor garderobsvägg med skjutdörrar. Ekparkettgolv med nymålade väggar i vit och grön nyans.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum används idag som barnrum men funkar även som gästrum eller kontor. Rummet är rymligt och ger yta för både bra förvaring, sovdel samt kontorsyta. Väggar är målade i vit ton med fond tapet.

Balkong

Stor balkong i anslutning till vardagsrummet. Här kan man njuta av solens kvällsstålar med en god dryck i handen. Ytan ger plats för en loungemöbel samt övrigt möblemang.

Badrum

Smakfullt helkaklat badrum med vita kakelplattor matchande mot grått klinkergolv som effektfullt bryts i duschhörnan av mörkbruna små fyrkantiga kakelplattor. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, dusch med glaskabin, handfat, kommod och spegel.

Hall

Välkomnande hall med en trappa som leder upp till bostaden. Här finns en hatthylla för att hänga upp ytterkläderna samt plats för skoställ.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Cornelia Wiklund

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Cornelia Wiklund

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 902 kr, Inkl värme, VA, sophämtning och Kabel-TV. Obs! Obligatorisk avgift om 125 kr/mån tillkommer för bredband.
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Våning
2 av 4
Andel i förening
0,45133 %
Andel av årsavgift
0,45133 %

Föreningen

Namn
HSB Brf Rondellen i Järfälla
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
276 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
ALLMÄNT
BRF Rondellen består av tre byggnader som uppfördes 1956. Föreningen består av 276 lägenheter.
Äldre stabil brf med välordnad ekonomi och väl underhållna byggnader.

PARKERING
P-plats med el 350 kr / månad i grundutförandet. Det tillkommer motorvärmarel samt el för underhållsladdning av elhybrider. Den förbrukade elen får den boende betala själv och får också konsumera den mängd el man vill, men fortfarande grundpris 350:-.
Garage 500 kr / månad.
Det finns 15 st garageplatser och 147 st parkeringsplatser med el. Parkeringsplatser genom separat kö hos HSB, tel: 010-4425000. En plats per hushåll. OBS! I båda fallen måste den sökande vara ägare till ett registreringspliktigt fordon och uppvisa reg.bevis på fordonet.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV: ComHem
Bredband: Telenor. Obligatorisk kostnad om 125 kr/mån för bredband upp till 100 mbit, oavsett om man använder internet eller inte.

Föreningen betalar bostadsrättstillägget åt samtliga medlemmar genom ett centralt avtal med försäkringsbolag.

Det finns fyra tvättstugor i föreningen, varav en är akuttvättstuga. Föreningen har iordningställt ett hobbyrum för de som vill pyssla. Föreningen kommer att bygga en till tvättstuga i A-huset samt en i C-huset under 2022 eller 2023.

Härligt grönskande innergård med bland annat barnpool och grillplatser. En föreningslokal finns till förfogande för medlemmar.

RENOVERINGAR
2001-2002 renoverades elsystemet och jordfelsbrytare installerades.
2004 genomfördes stamrenovering genom sk rörinfodring.
2007 installerades ett nytt energisparsytem/värmestyrning.
2008-2009 reparation av skyddsrum.
2009-2010 arbete med ventilationssystemet, OVK.
Radonmätning gjord i fastigheterna.
2015 - Samtliga trapphus är ommålade.
2015: Åtgärdat avloppsledning, installerat 4 nya spolbrunnar.
2015: Reparationer av asfalten.
2019: Byte av låssystem och installation digital bokning och informationssystem.
2022: Pågående renovering av tak samt balkonger.
2022: Renovering av pool samt garage är för närvarande uppskjutet. Pool avstängd tills vidare.

ÖVRIGT
Följ länken nedan för mer info om bebyggelse i Kallhäll C samt närområde
https://www.jarfalla.se/bygga-bo--miljo/stadsutveckling-och-detaljplaner/planarkiv/detaljplaner-laga-kraft-ar-2013-2016/kallhalls-centrum.html

Föreningen godkänner delat ägarskap.

Föreningen godkänner i vissa fall juridisk person som medlem. Juridisk person som förvärvat bostadsrätt till en bostadslägenhet som inte är avsedd för fritidsändamål får nekas medlemskap. En juridisk person som är medlem i bostadsrättsföreningen måste ha samtycke av bostadsrättsföreningens styrelse för att genom överlåtelse förvärva bostadsrätt till bostadslägenhet som inte är avsedd för fritidsändamål.

Spekulanter på lägenheten uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningens styrelse för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten.
FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat ett gemensamt bostadsrättstillägg med Folksam som gäller alla bostadsrättsägare i brf Rondellen. Däremot behöver du i grunden även ha en egen hemförsäkring.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Låghus
BYGGNADSÅR
1956
Uppvärmning
Centralvärme
Fönster
2-glas
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
Källarförråd, matkällarförråd, cykelrum, barnvagnsförråd och tvättstuga i nära anslutning till bostaden i källarplanet.

Ekonomi

Utgångspris
2 095 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,331%
Pantsatt
Nej

Allmänt om området

Välkommen till en gammal "brukssort" belägen vid Mälarens strand och med skogen tätt intill. De flesta boenden i Kallhäll är bostadsrätter och egna hus. Framför allt har det byggts från 1940-talet till t.om 1960-talet. Under de senaste 10 åren har ny bebyggelse vuxit fram på den gamla fabriksmarken vid Bolinder Strand.
Behagligt promenadavstånd till bad, strandpromenader, naturreservat, idrottsplats med fotbollsplaner, hockeyrink och friidrottsbanor, centrum med affärer och annan service. Biograf och bibliotek finns i Folkets Hus i centrum. Träningsmöjligheter i fräscha lokaler både hos Friskis & Svettis, samt Forma.

Kommunikation

Med pendeltåget tar resan in till staden ca 23 minuter. Byggnationen av ytterligare två spår ut till Kallhäll pågår förfullt just nu. Det innebär när detta står klart att resan in till staden kommer att gå fortare, oftare och med större tursäkerhet. Kommunikationer med buss finns till närliggande orter. Med bil tar resan in till staden ca 25 minuter.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.