Såld lägenhet på Rondellen 9 i Kallhäll
Kallhäll

Rondellen 9

Hemtrevlig 3a med närhet till allt!

Såld

Hemtrevlig 3a med närhet till allt!

Varmt välkommen till denna ljusa och hemtrevliga 3a med närhet till allt!

Här välkomnas du av ett hem med en trivsam planlösning och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett ljust och stilfullt kök med gott om förvaringsskåp i vita skåpsluckor med vackra fronter. Här finns goda arbetsytor på gedigen bänkskiva i ekträ där många goda middagar kan lagas och sedan avnjutas vid matplatsen med familj och vänner. Intill köket ligger det luftiga vardagsrummet som pryds av en vacker fiskbensparkett. Färgskalan är genomgående satt i ljusa toner vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Från vardagsrummet finns utgången till den härliga balkongen där solens kvällstålar kan avnjutas. Utöver det är bostaden utrustad med två vältilltagna sovrum och ett rymligt badrum med tvättmaskin.

Föreningen har en lummig inbjudande innergård, här har man en härlig gårdsmiljö som byggdes och planerades på 50-talet. Tallar, gröna dungar, vitsippor och annan trivsam växtlighet, skänker gården lugn och stillhet. Här finns en stor gräsmatta, grillplatser och fotbollsplan. Det finns även lekplatser, sandlåda och gungor, hammock och stort schackbräde.

På Rondellen bor du med närhet till allt du kan tänkas behövas. En kort promenad bort når man mataffär, restauranger och café, apotek, vårdcentral m.m. Du bor även nära all service vid Barkarby handelsplats och IKEA. Trots att man här bor så centralt som det går i Kallhäll, bor man ändå ett stenkast från Mälarens glittrande vatten, utegym, elljusspår, badstränder och trevliga grönområden där du kan njuta av höstens vackra färger i de mysiga promenadstråken!

Visa mer
Slutpris

2 095 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.