Såld lägenhet på Viggengatan 16 i Barkarbystaden
Barkarbystaden

Viggengatan 16

Såld

Äntligen får du chansen att förvärva en av Järfällas otroligaste lägenheter med boende i ett fantastiskt läge!

Högst upp i huset och längst ut i hörnet bor du i ett ostört läge med flera egenskaper som skapar en av Järfällas bästa lägenheter. Bor du här missar du inga soltimmar med en egen takterrass om 24 kvm och en balkong på 11 kvm. Stora fönsterpartier lyser upp den luftiga lägenheten som har 2,75 meter i takhöjd. När du kommer in i lägenheten möts du av en rymlig hall där du når två av bostadens sovrum, lägenhetens klk/förråd och bostadens båda badrum!
Master bedroom är på 16kvm med bra förvaring i garderober längst rummets långsida, här har du plats för att möblera som det passar dig bäst!

Lägenhetens badrum kompletterar varandra bra där ena tillhandahåller dusch och det andra badkar. Båda badrummen har golvvärme och handdukstork. Tvätt och torktumlare finns i ena badrummet och är smart installerade under en bänk för att få mer arbetsyta. Överliggande skåp finns för mer förvaring. Vidare in till bostadens vardagsrum med gott om yta för större möblemang, här har du plats för stora sammankomster! Vardagsrummet är knutpunkten i lägenheten, här når du enkelt i den öppna planlösningen inte bara köket utan även terrassen, balkongen och ett tredje sovrum. Köket är välutrustat med uppgraderade vitvaror som tillval, lyxigt materialval och en väl tilltagen arbetsyta. Kanske det bästa och helt klart det mest unika med lägenheten är terrassen som du når från vardagsrummet. Soldränkt stora delar av dagen och med ett fantastiskt hörn-läge är det få saker som kan toppa detta!

I expansiva Barkarbystaden bor du nära till allt! Matbutiker, shopping, IKEA mm. ligger endast 2-5 minuter från bostaden. På ca 15 minuters gångtid kommer du till Barkarby pendeltågsstation som tar dig till T-centralen på ca 18 minuter. Några minuter från bostaden kommer ingången till tunnelbanan som fortfarande är under bebyggelse och beräknas stå klar 2026.

Vad mer fattas i jakten på Barkarbystadens eller t.om. Järfällas bästa lägenhet? Välkommen att kontakta mig för en exklusiv visning!

-Exceptionell 4:a
-Stor takterrass på 24 kvm och balkong om 11 kvm!
-Nära centrum, kommunikationer och alla butiker du behöver!
-Genomgående smakfulla materialval
-Högt i tak på 2,75 meter!

Visa mer
Slutpris

5 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Har du frågor om den här bostaden? Kontakta oss på 46858400630 jarfalla@smh.se

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.