Såld lägenhet på Svetsarvägen 13, 7tr i Kallhäll
Kallhäll

Svetsarvägen 13, 7tr

Underbart läge med Mälarutsikt!

Såld

Underbart läge med Mälarutsikt!

KÖKSBIDRAG OM 100.000 KR! Varmt välkommen till ett av de bästa lägena och boendena i Kallhäll! Välplanerad 4:a med fantastisk utsikt över Mälarlandskapet och dess glittrande vatten!

Bostaden erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum, tre sovrum av bra storlek, kök, badrum, gäst-wc samt en inglasad balkong. Från vardagsrummet finns utgången till den inglasade balkongen i sydvästläge med fantastisk utsikt över Mälaren. Här erbjuds massor av sol och ljus och mot kvällen kan man njuta av de vackra solnedgångarna över vattnet året om. Tack vare inglasningen blir balkongen en given favoritplats i bostaden. Här kan de första solstrålarna avnjutas redan under tidig vår intill mitten på hösten - balkongen blir som ett extra rum!

På Svetsarvägen bor du både centralt och naturnära. Drygt en tio minuterspromenad bort ligger Kallhälls centrum med mataffär, apotek, vårdcentral, restauranger samt goda kommunikationer, pendeltåget tar dig direkt in till stan på ca 19 minuter. Här finns även behagligt avstånd till både skolor och förskolor. Huset är granne med naturen och med promenadavstånd tar du dig ner till strandpromenad och ut mot Görvälns grönskande naturreservat.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Kent Nordh

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.