Såld lägenhet på Pressarvägen 15 i Kallhäll
Kallhäll

Pressarvägen 15

Såld

Denna tvårumslägenhet i Kallhäll är en mysig och praktisk bostad med en underbar sydvästlig utsikt som badar i sol. Lägenheten är belägen högst upp i huset utan insyn, vilket ger en trevlig känsla av lugn och avskildhet. Köket är funktionellt och har gott om förvaringsutrymme för matvaror och köksredskap. Vardagsrummet är ljust och trivsamt med plats för en bekväm soffgrupp och ett matbord. Sovrummet har gott om utrymme för en dubbelsäng och förvaringsmöbler samt tillhandahåller en stor rymlig klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Från sovrummet, vardagsrum och balkongen blickar man ut över taken i centrum och bort mot Görvälns gröna natur. Här vilar blicken även på de gamla omhändertagna charmiga 20-tals husen, Glasvillan och Basvillan.

Runt hörnet finns centrumets butiker, biograf, bibliotek samt övrig service. Bostaden har en central placering nära både centrum och kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig runt i området och till andra delar av Stockholm. Till pendeltågsstationen är det ca 3 minuters gångavstånd, pendeltågen går oftast med kvartstrafik och till Stockholm central tar resan ca 20 minuter. Med en promenad om ca 5-10 minuter når man bl.a Mälarens vatten och badplatser, skog/grönområden, motionscentral och Båtklubben.

Föreningen är nästintill skuldfri med en fantastisk ekonomi och har låga avgifter, vilket gör det till en trygg och ekonomiskt fördelaktig bostadsrätt. Varmt välkommen till ditt nya hem!

Omgående tillträde möjligt!

- Sydväst läge med underbar utsikt!
- En av Järfällas bästa föreningar!
- Låg avgift!
- Högst upp i huset
- Nära centrum och kommunikationer!

Visa mer
Slutpris

1 830 000 kr

Ansvarig mäklare

Alvin Ahlén

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.