Imatragatan 10 Akalla
Akalla

Imatragatan 10

Kommande

Fantastiskt 2-plans radhus i det barnvänliga och populära området Trädgårdsstaden! Baksidan tillhandahåller en av de bästa egenskaperna med bostaden, en trevlig trädgård perfekt för dig med gröna fingrar. Baksidan erbjuder också en sagolik uteplats i sydvästläge dränkt i sol. Vad mer fattas i jakten på ett radhus med en underbar uteplats?

På framsidan möts du av härlig grönska och en mindre uteplats med utrymme för en fikagrupp. Väl inne möts du i entrén av goda förvaringsmöjligheter i garderober på vänster sida. Köksdelen är placerat i främre delen av huset med en väl tilltagen arbetsyta och en social öppen planlösning med plats för större matbord. Fortsätter du förbi köket möts du av badrummet på höger sida, här har du en duschhörna och gott om yta. Efter badrummet tar vi oss in till ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp men framförallt utsikt mot din egna härliga lilla trädgård. Upp för trappan från vardagsrummet kommer du till övervåningen som tillhandahåller ett mindre allrum mellan två rymliga sovrum.

- Uteplats med en egen sagolik liten trädgård i soligt sydväst läge!
- Nära tunnelbana och centrum!
- Populärt och barnvänligt område!
- Intill härligt natur, Järvafältet och Akalla by!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Pris: 2 395 000 kr
 • Boarea: 76.5 kvm föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Avgift: 5 135 kr Inkl. värme, VA och elnät
 • Förening: Brf Trädgårdsstaden
 • Byggnadsår: 1975
 • Område: Akalla, Stockholm

2 395 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Alvin Ahlén

Alvin Ahlén

Reg. Fastighetsmäklare

Välkommen till Imatragatan 10

 • Uteplats med en egen sagolik liten trädgård i soligt sydväst läge!
 • Nära tunnelbana och centrum!
 • Populärt och barnvänligt område!
 • Intill härligt natur, Järvafältet och Akalla by!

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Alvin Ahlén

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Alvin Ahlén

Reg. Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 135 kr, Inkl. värme, VA och elnät
Antal rum
3 rum
Boarea
76.5 m² föreningens information
Andel i förening
0,24467 %
Andel av årsavgift
0,24467 %

Föreningen

Namn
Brf Trädgårdsstaden
Antal lägenheter
421 lägenheter, 3 lokaler
Allmänt om föreningen
Historik
Akalla Trädgårdsstad är byggd efter en arkitekttävlan i miljonprogrammets sista skälvande minut. På området skulle egentligen två – och fyravåningshus uppföras, men endast husen utmed Helsingforsgatan blev byggda. I boken Akalla som gavs ut av John Mattssons Byggnads och Fastighets AB 1988 ges en bra beskrivning av områdets tillkomst av de båda arkitekterna Torbjörn Ericson och Björn Jarnlert.

Föreningen äger fastigheter med adress Imatragatan och Nykarlebygatan samt Bislet nr 3 i Stockholms Kommun. Fastigheterna är bebyggda 1976-74. I föreningens fastigheter finns 421 bostadsrätter, 3 lokaler samt 328 parkeringsplatser både med och utan eluttag. En del av p-platser finns i ett garagehus. Utöver bostäder äger föreningen förskolorna Nykarlebygatan 5 och Nykarlebygatan 163. Föreningen har också 26 förråd för uthyrning till medlemmar i Brf Trädgårdsstaden samt välutrustade tvättstugor. Bastu finns i föreningslokal Imatragatan 130
Parkering
328 st p-platser var av en del i garagehus.
Övrigt
För mer info besök: www.tradgardsstaden.se

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
2-plans radhus
BYGGNADSÅR
1975
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2+1 glas
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
2 395 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
2 600 kr/år
Försäkring
1 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 000 kr/år
Kommentar
Enligt schablon
Energideklaration
Utförd 2022-01-07
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
167 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Akalla ligger på behändigt avstånd från Stockholm C. Här bor man alltid med närhet till buss eller t-banekommunikationer. Dessutom erbjuds stora grönområden, framförallt Järvafältet med allt från motionsslingor, koloniområde och ett mini-jordbruk.

Kommunikation

Ett flertal busslinjer och tunnelbanans blå linje passerar Akalla. Med tunnelbanan tar det ungefär 20 minuter till T-Centralen, Stockholms city

Närservice

I och omkring centrum finns en mängd livsmedelsaffärer i varierande storlek samt ett Apotek. Postärenden kan göras hos ICA i Akalla C som fungerar som postombud. Det finns en vårdcentral i Akallaområdet. Stadsdelskontoret ligger i närliggande Husby Centrum.

Parkering

Boende har lätt att finna parkeringsplats i området.

Övrigt

I Akalla finns bland annat badhus, sporthall samt inomhus ishall. Hela Järvafältet, som ligger i närheten, används till olika sport- och fritidsaktiviteter. Akalla by med tillhörande 4H gård ligger på gångavstånd från Centrum.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.