Orgonavägen 37 Skälby
Skälby

Orgonavägen 37

Kommande

Denna bostad är för dig som söker något unikt. Den är för dig som längtar efter ett parhus med en härlig uteplats och vill ha tryggheten att bo i en stabil bostadsrättsförening. Denna pärla ligger inbäddad i det mysiga Orgona-området som är lugnt och tryggt. Baksidan vetter mot allmänning och lekplats så här finns det verkligen ingen insyn. I övrigt är Skälby ett område som attraherar bland annat många barnfamiljer. Här finns många populära förskolor och härifrån är det nära till bland annat Viksjö GK samt Strömvallen för de golf och fotbollsintresserade. Bostaden är både modern och yteffektiv med vattenburen värme. Husets planlösning erbjuder 3 sovrum var av ett med klädkammare/walk in closet som kan byggas om till ett litet sovrum eller kontor. Genomgående fina ytskikt och två renoverade WC-utrymmen med påkostade materialval. Entréplan har en inbjudande hall med mörkt klinkergolv och plats för avhängning av ytterkläder. Praktiskt och modernt kök samt stort vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen, perfekt lättskött hus och tomt för familjen som vill ha tid över för fritidsintressen. Stort förråd samt parkeringsmöjlighet för två till tre bilar. Ett parhus som bör upplevas på plats. Varmt Välkomna!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 92.4 kvm förvaltarens information
  • Utgångspris: 4 390 000 kr
  • Avgift: 5 509 kr I avgiften ingår Sophämtning samt grundutbud av TV, bredband (100/100) och IP-telefoni via Telenor. Medlemmarna erhåller varje år en avgiftsfri månad.
  • Byggnadsår: 1994
  • Område: Skälby, Järfälla
Utgångspris

4 390 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Philip Sandberg

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande
Corinne Törnqvist

Corinne Törnqvist

Välkommen till Orgonavägen 37

Exteriör baksida

Insynsfri uteplats i sydvästläge med tillhörande förråd. Träaltan med plats för grill och matbord, samt gräsmatta med plats för odling eller lek. Närhet till innergård samt lekplats.

Visa mer

Exteriör framsida

Ljus träfasad samt uppfart och parkeringsplats. Gräsmatta med nybyggt staket ut mot gatan.

Visa mer

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med vitmålade väggar, spotlights i taket samt träparkett. Generöst ljusinsläpp via stora insynsfria fönster med utsikt mot baksida och uteplats.

Visa mer

Kök

Kök med betong-gjuten bänkskiva, vita skåpluckor och vitt kakel. Fullt utrustat med inbyggda rostfria vitvaror. Generöst med förvaring samt plats för matbord.

Visa mer

Hall nedre plan

Hall med skjutdörrsgarderober, klinkergolv, vitmålade väggar samt spotlights i taket.

Visa mer

WC nedre plan

Lättåtkomlig WC och tvättstuga på nedre plan. Klinkergolv utrustat med golvvärme, helkaklade väggar, samt gott med förvaring i både kommod och skåp. Inkluderar även tvättmaskin och ny varmvattenberedare.

Visa mer

Sovrum 1

Sovrum med plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar, betongspacklad fondvägg i grått, träparkettgolv och utsikt mot framsidan.

Visa mer

Klädkammare

Walk in closet med entré direkt från sovrummet, utrustad med platsbyggd förvaring. Vitmålade väggar, träparkettgolv samt ett fönster med utsikt mot framsidan.

Visa mer

Sovrum 2

Sovrum med vitmålade väggar, träparkettgolv samt utsikt mot innergården.

Visa mer

Sovrum 3

Sovrum med skjutdörrsgarderober och utsikt mot innergården. Vitmålade väggar samt träparkettgolv.

Visa mer

Badrum

Badrum med mosaikgolv, golvvärme, vita kaklade väggar samt vägghängd WC. Stor regndusch med duschvägg i glas och platsbyggd förvaring. Handfat bestående av dubbelkommod med speglar.

Visa mer

Hall övre plan

Hall med väggar målade i vitt och träparkettgolv. Vitmålad taklucka som leder till vinden.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Philip Sandberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
BOENDEFORM
Parhus
Antal rum
4 rum
Boarea
92.4 m² förvaltarens information

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Vattenburen värme, frånluftsvärmepump
BYGGNADSÅR
1994 
Byggnadstyp
2-plans Bostadsrättsparhus
Fönster
Isolerglas
RENOVERINGAR MM.
Förråd

På framsidan av huset har man en asfalterad uppfart som rymmer två-tre bilar. Samt en gräsplätt

På baksidan finns en härlig altan med plats för både utemöbler och grill. Här finns markis. Belysning och eluttag. Lättskött tomt.

I närheten ligger föreningens lekplats, perfekt om man har småbarn!

Ekonomi

Utgångspris
4 390 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,331%
Pantsatt
Ja

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
18 000 kr/år
Försäkring
1 600 kr/år
Kommentar
Driftkostnader enligt schablon.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
19 600 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Nätbolag
EON

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2021-09-17
Energiprestanda primärenergital
118 kWh per kvm och år
Energiklass
D

Allmänt om området

NATUR OCH FRITID
I Barkarby finns Järvafältet med underbara och natursköna strövområden, Järfälla Ridcenter, Översjön och Säbysjön. Utmed Mälaren finner man Görvälns Naturreservat med Görvälns Slott känt bl.a. från filmen "Ondskan". På slottet kan man äta både lunch och middag och på sommaren anordnas grillaftnar mm. Görväln erbjuder vacker natur och strövområden samt cykelvägar. Här ligger också Brukets skidbacke med lift. För den träningsintresserade finns World Class- gym, Friskis & Svettis, badhus i centrum och Komethallen i Veddesta. Cykelavstånd till Viksjö Golfklubb.

Kommunikation

GODA KOMMUNIKATIONER
Promenad/ cykelavstånd till Barkarby Station och pendeltåget till Stockholm C vilket tar 16 minuter. Ett flertal busslinjer finns som ansluter till tunnelbanans blå samt gröna linjer och Jakobsberg/Viksjö.
Ny T-banan kommer till Barkarby beräknas vara i drift ca 2026.

Närservice

SKÄLBY/BARKARBY
Skälby är ett av Järfällas mest populära områden och attraherar bland annat många barnfamiljer. Det är en lugn och barnvänlig småstadsidyll med nära till affärer, service, kommunikationer och grönområden. Mälarens vatten med badplatser och bryggor finns på ca 15 minuters cykelväg från bostaden. Härifrån är det nära till bland annat det högteknologiska Kista, Spånga, Bromma och Sundbyberg vilket gör att allt fler uppmärksammar området och alla dess fördelar.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR:
I Skälby finns en väl utbyggd barnomsorg och det är aldrig långt till förskolor och skolor för barn i alla åldrar. I närheten finns bla Skälbyskolan och Barkarbyskolan: förskoleklass- årskurs 6, fritidshem fritidsklubb samt Björkebyskolan årskurs 6-9 med idrottsklasser, fritidsgård. Fotbollsplan och lekplats finns i närområdet.
För närmare information om barnomsorgen, förskolor och skolor i Järfälla, vänligen kontakta Järfälla kommun på telefon 08-580 285 00.

SHOPPING
I Jakobsbergs centrum finns den inglasade gallerian Stråket med ett 100-tal butiker, mataffär systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se

På andra sidan E18, ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Plantagen, Asko, Mio, Elgiganten,Jysk, Stockholm Quality Outlet och flera andra stora butikskedjor.

Övrigt

Mer information om kommunen, förskolor och skolor etc. finner du på: www.jarfalla.se

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.