Såld lägenhet på Axvägen 11 i Viksjö
Viksjö

Axvägen 11

Såld

Varmt välkommen till denna trivsamma och välplanerade 4a i Viksjös lugna kvarter!

När du kliver in i bostaden märker du av dess genomtänka planlösning. Hallen erbjuder avhängning vid ytterdörren och det finns gott om plats i garderober för ytterligare förvaring. Vidare in till köket finns det utrymme för matplats där trevliga middagar kan spenderas med familj och vänner. Vardagsrummet erbjuder även stora sociala ytor samt plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Här finns utgången till den inglasade balkongen i sydvästläge som erbjuder massor av sol och ljus. Tack vare inglasningen blir balkongen en given favoritplats i bostaden. Här kan de första solstrålarna avnjutas redan under tidig vår intill mitten på hösten - balkongen blir som ett extra rum!

Samtliga 3 sovrum i bostaden är av bra storlek, det finns även en klädkammare som ger utmärkt förvaring. Badrummet och wc är helrenoverat i samband med föreningens stambyte 2019. Medföljande varmförråd finns smidigt placerat precis invid bostaden på samma våningsplan, och tvättstuga i huset intill.

På Axvägen bor du vid ett av Viksjös bästa lägen! Här har du närhet till allt du kan tänkas behöva. Med gångavstånd når du Viksjöcentrum med Ica, systembolaget, apotek, vårdcentral, restauranger, busshållplats m.m. I närhet finns ett flertal skolor samt förskolor. Kring området finns mycket grönområden och ett naturreservat som mynnar ut i fina promenadstråk och badplatser.

Visa mer
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.