Axvägen 11 Viksjö
Viksjö

Axvägen 11

Till salu

Varmt välkommen till denna trivsamma och välplanerade 4a i Viksjös lugna kvarter!

När du kliver in i bostaden märker du av dess genomtänka planlösning. Hallen erbjuder avhängning vid ytterdörren och det finns gott om plats i garderober för ytterligare förvaring. Vidare in till köket finns det utrymme för matplats där trevliga middagar kan spenderas med familj och vänner. Vardagsrummet erbjuder även stora sociala ytor samt plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Här finns utgången till den inglasade balkongen i sydvästläge som erbjuder massor av sol och ljus. Tack vare inglasningen blir balkongen en given favoritplats i bostaden. Här kan de första solstrålarna avnjutas redan under tidig vår intill mitten på hösten - balkongen blir som ett extra rum!

Samtliga 3 sovrum i bostaden är av bra storlek, det finns även en klädkammare som ger utmärkt förvaring. Badrummet och wc är helrenoverat i samband med föreningens stambyte 2019. Medföljande varmförråd finns smidigt placerat precis invid bostaden på samma våningsplan, och tvättstuga i huset intill.

På Axvägen bor du vid ett av Viksjös bästa lägen! Här har du närhet till allt du kan tänkas behöva. Med gångavstånd når du Viksjöcentrum med Ica, systembolaget, apotek, vårdcentral, restauranger, busshållplats m.m. I närhet finns ett flertal skolor samt förskolor. Kring området finns mycket grönområden och ett naturreservat som mynnar ut i fina promenadstråk och badplatser.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 890 000 kr
  • Boarea: 90 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 6 546 kr fjärrvärme, vatten och avlopp, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg
  • Förening: HSB Brf Boken i Järfälla
  • Område: Viksjö, Järfälla

1 890 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Cornelia Wiklund

Cornelia Wiklund

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Axvägen 11

Balkong

Den inglasade balkongen vetter i soligt sydvästläge. Tack vare inglasningen blir balkongen en given favoritplats i bostaden. Här kan de första solstrålarna avnjutas redan under tidig vår intill mitten på hösten - balkongen blir som ett extra rum!

Visa mer

Kök

Ljust och luftigt kök med bra förvaringsmöjligheter i många luckor och skåp. Den stora rostfria bänken med dubbelho erbjuder goda arbetsytor. Här finns gott om utrymme för matplats där trevliga middagar kan äga rum med familj och vänner. Köket är utrustat med spis / ugn, fläkt, integrerad microvågsugn, diskmaskin, kyl och frys.

Visa mer

Badrum

Ljust och trevligt badrum med vita helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet renoverades 2019 vid föreningens stambyte och är utrustat med WC, handfat, kommod, spegelskåp, dusch, handdukstork och badrumsskåp

Visa mer

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp. Här finns plats för soffgrupp, tv möblemang, matplats och annat dylikt.

Visa mer

Sovrum 1

Sovrum med ljusa väggar. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och övrigt möblemang.

Visa mer

Sovrum 2

Rymligt sovrum med rikligt ljusinläpp. Här finns plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Visa mer

Sovrum 3

Ljusa tapetserade väggar och laminatgolv. Här finns plats för förvaring i garderober.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med gott om plats för förvaring med väggfasta garderober.

Visa mer

WC

Stambytt WC i anslutning till hallen. Inrett med vita väggar och klinkergolv, spegelskåp samt handfat med kommod.

Visa mer

Klädkammare

Rymlig klädkammare med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Cornelia Wiklund

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Cornelia Wiklund

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 546 kr, fjärrvärme, vatten och avlopp, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Våning
2 av 3
Andel i förening
0,3547 %
Andel av årsavgift
0,3547 %

Föreningen

Namn
HSB Brf Boken i Järfälla
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsforening
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
I föreningen finns 282 stycken bostäder samt 259 bilplatser. Möjlighet finns att låna föreningens fritidslokal, där det finns bland annat pub och biljardbord. Hobbyrum finns också i föreningen. Tvättstugorna finns på Axvägen 19, 37-43 och 63-67. Separat grovtvättstuga med tillhörande torkrum finns på Axvägen 41.

EXTRA FÖRRÅD
Det finns extra förråd att hyra, kö kan förekomma.


ÖVRIGT
Överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet.
Föreningen godkänner inte juridiska personer.
Föreningen godkänner delat ägarskap om den som avser att bo i aktuell lägenhet har den överväldigande andelen i bostadsrätten.

Mer information om föreningen finner du på deras hemsida
http://www.hsb.se/norrastorstockholm/boken
Tv och Bredband
Bredband: Fiber via Telenor som ingår i månadsavgiften.
Kabel-tv: Tele2:s TV-basutbud ingår i månadsavgiften.
Parkering
PARKERING
Antal platser: 259 st
Kostnad: P-plats med el 227 kr/mån.
Kontakta HSB för intresseanmälan: kundcenter61@hsb.se
Våra parkeringar administreras av HSB Norra Storstockholm enligt avtal så vi hänvisar frågor om aktuella uppgifter och avgifter gällande parkeringarna till HSB, Tel: 010-442 50 00
FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat ett gemensamt bostadsrättstillägg, som ingår i månadsavgiften. Däremot behöver du i grunden även ha en egen hemförsäkring.
Övrigt
EL:
Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal med E-on som innebär att den boende inte behöver teckna elavtal själv och enbart behöver betala för sin faktiska energiförbrukning. Föreningen mäter av förbrukad el varje månad och debiterar den boende tillsammans med månadsavgiften. Boende har genom inloggning möjlighet att se och följa sin egen elförbrukning. Inloggningsuppgifter fås om boende kontaktar styrelsen.

BOSTADEN:
I månadsavgiften ingår Värme, VA, Kabel-TV, Bredband och Bostadsrättstillägg
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Under år 2004-2005 har föreningen renoverat tvättstugorna.
2015: Fönsterbyte. Förenings samtliga fönster har bytts ut mot energieffektiva treglasfönster i lägenheter, trapphus, gemensamma lokaler och källare.
2016: Ommålning av cykel- och sophus har genomförts. Asfaltering runt sophus 2 (det längre in på Axvägen) och målning av de inre staketen, samt linjemålning av p-platser.
2109: Stambyte

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
1 890 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,331%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2019-03-11
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
145 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Viksjö centrum med fullt serviceutbud finns på promenadavstånd från bostaden. Bussar till både Jakobsberg och Barkarby går i nära anslutning till bostaden.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med såväl pendeltåg och buss till både Jakobsbergs centrum och Barkarby station. Från Jakobsberg till Stockholm central med pendeltåget tar resan ca 19 min och från Barkaby ca 16 min. Dagtid går tågen ca 4 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. På morgonen går direktbuss 561X in till Sergels torg.

Närservice

Shopping och service i Jakobsberg och Barkarby:
I Jakobsbergs centrum finns den inglasade gallerian Stråket med en mängd butiker. I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby handelsplats som växer hela tiden. Här finns bl.a. IKEA, Bauhaus, Plantagen, Stockholm Quality Outlet och flera andra stora butikskedjor.

Viksjö:
Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt familjevänligt område nära grönområden och Mälaren. Promenadavstånd till Viksjö centrum, som har ett brett utbud av affärer och service bl.a. apotek, bank, bibliotek och systembolag. ICA Viksjö är känd för sin välfyllda delikatessdisk och fräscha grönsaksavdelning. I Viksjö finns också restauranger med rättigheter samt pizzeria.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.