Såld lägenhet på Aspnäsvägen 4 i Järfälla
Järfälla

Aspnäsvägen 4

Såld

Varmt välkommen till en perfekt planerad 4:a i ett trivsamt och centralt område med närhet till allt.

När du kliver in i bostaden märker du av dess genomtänkta planlösning. Hallen erbjuder avhängning vid ytterdörren och det finns gott om plats i garderober för ytterligare förvaring. Vidare in till köket finns det utrymme för matplats där trevliga middagar kan spenderas med familj och vänner. Vardagsrummet erbjuder även stora sociala ytor samt plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Här finns utgången till den inglasade balkongen likt ett extra rum som förlänger bostadens sociala del. Tack vare inglasningen blir balkongen en given favoritplats i bostaden. Här kan de första solstrålarna avnjutas redan under tidig vår intill mitten på hösten!

Samtliga 3 sovrum i bostaden är av bra storlek, det finns även en klädkammare som ger utmärkt förvaring. Badrummet och wc står inför stambyte. Här kan den som längtar efter sitt drömboende sätta sin egen prägel på hur exakt drömhemmet ska se ut.

I brf Aspnäs bor du i en välskött förening med god ekonomi. Här finns allt du kan tänkas behöva. Bland innegårdens grönska har medlemmarna möjlighet att nyttja föreningens tennisbana, boulebana, minigolf och grillplatser. Det finns även tillgång till stora garage, gästlägenheter, bastu, gym, bordstennis och hobbylokaler. På innegården samlas grannarna och här finns något för alla åldrar. Här bor du i centralt läge med närhet till både centrum och naturen. Med en kort promenad tar du dig till både Barkarbystaden och Jakobsbergscentrum som erbjuder ett stort utbud av affärer, caféer och restauranger. På soliga sommardagar kan vädret avnjutas med ett dopp i Görvälnbadet eller med en fika vid slottscafét och en bra bok. I närhet till bostaden finns det även goda kommunikationer. Pendeltåget tar dig direkt in till stan på 20 minuter.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.