Såld lägenhet på Minutgränd 39 i Jakobsberg
Jakobsberg

Minutgränd 39

Såld

Otroligt välplanerad 2:a i bra skick med renoverat kök i lyxiga materialval samt inglasad balkong belägen i populära BRF Wibbla äng. Det finns en anledning till varför dom här stora 2:orna på Minutgränd är så populära: planlösningen är genomtänkt, det finns en stor klädkammare och dom är belägna i en förening som har en av dom lägsta belåningsgraderna i hela Järfälla. Bostaden fullkomligt flödar i ljus tack vare stora fönsterpartier. Fin och möblerbar balkong i syd-västläge. Köket renoverades 2022 med vacker marmor installerad i köket och golvet utbytt till parkett.

Bostaden är belägen i Brf Wibbla Äng som är en välskött förening med en mycket god ekonomi. Även fast de har gjort det mesta av större underhåll på husen kan man fortfarande hålla en av de lägre månadsavgifterna per kvm i Järfälla. Föreningen har under senare tid renoverat fasader, balkonger, portuppgångar och entrédörrar. Föreningen har bytt ut alla fönster till nya isolerglas, renoverat stammarna genom relining och efter fönsterbytet genomfördes ventilationsrenovering. Även allmänna ytor såsom gårdar, flertalet lekplatser, tvättstugor är mycket välskötta. Föreningens medlemmar kan också njuta av en egen bastu. För den som vill hålla sig i bra form finns dessutom ett eget gym. Föreningen har även installerat solpaneler som ytterligare bidrar till en god ekonomisk framtid, samt installerat 12 st laddstolpar för elbilar.

Närmaste matbutik är Coop veckovägen som ligger ca 5 minuters promenad bort på ungefär 500 meter. På cirka 15 minuters gångtid kommer du till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar man nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Till Pendeltågsstationen samt bussar är det ca 15 minuter gångtid. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Pendeltåg från Jakobsberg går 4-8 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Till Stockholm city är det ca 20 km, med bil tar man E18.

Varmt välkommen att kontakta mig för en privatvisning!

Visa mer
Slutpris

1 990 000 SEK

Ansvarig mäklare

Alvin Ahlén

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Hall

Sovrum

Kök

Badrum

Innergård

Områdesbilder

Fasad

Planlösning

Planritning minutgränd 2rok