Kopparvägen 29, 6 tr Kallhäll
Kallhäll

Kopparvägen 29, 6 tr

Högt fritt läge, nära centrum, tåg, naturen och Mälaren!

BUDGIVNING PÅGÅR

Högt fritt läge, nära centrum, tåg, naturen och Mälaren!

Rymlig och ljus lägenhet med genomgående planlösning. Välvårdat skick. Helkaklat badrum, Utbyggd stor inglasad balkong i söderläge. Kort promenadavstånd till centrum, tåg, Mälaren och naturreservat. Mkt bra brf med välskötta hus och låga avgifter. I avgiften ingår även kabel-TV och bredband.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 1 795 000 kr
 • Boarea: 60.3 kvm föreningens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 6 av 8, hiss finns
 • Avgift: 2 871 kr inkl värme, VA, sophämtning, Kabel-TV och bredband.
 • Förening: Kopparstaven, brf.
 • Byggnadsår: 1959
 • Område: Kallhäll, Järfälla

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Kent Nordh

Kent Nordh

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kopparvägen 29, 6 tr

Rymlig och ljus lägenhet med genomgående planlösning. Välvårdat skick. Helkaklat badrum, Utbyggd stor inglasad balkong i söderläge. Kort promenadavstånd till centrum, tåg, Mälaren och naturreservat. Mkt bra brf med välskötta hus och låga avgifter. I avgiften ingår även kabel-TV och bredband.

 • Nära Pendeltåg, centrum, Mälaren och naturreservat
 • Stor Inglasad balkong i söder
 • Låga avgifter och bra ekonomi
 • Bredband och Kabel-TV ingår i avgiften

Välkommen till ett fritt högt läge med härlig utsikt över södra Kallhäll. 2:a i huset med den genomgående planlösningen, vilket ger fönster mot både bak och framsida. Mycket bra föreningen med välskötta byggnader som vid ett par tillfällen nu sänkt sina månadsavgifter!

Denna lägenheten andel av föreningens låga skulder är om ca 80.000 kr. Om räntan höjs en procent på detta beloppet innebär det en ökad kostnad på denna lägenheten om ca 800 kr per år och ca 70 kr per månad.

Välvårdat skick i ljusa färger. Elen till största delen omdragen i lägenheten (vilket kostanden belöper på den enskilde och inte föreningen, enligt stadgarna). Säkerhetsdörr installerad.

Inglasad utbyggd stor balkong, som blir ett extra rum en stor del av året. Här får ett flertal gäster plats runt bordet. Solen är på plats redan till den tidiga frukosten, och är med fram till mitt på eftermiddagen.

Lägenheten bjuder på rymliga rum och en genomgående ljus planlösning med fönster mot både fram och baksida. Vardagsrum och balkong mot gatusida i söder. Kök och sovrum mot mycket lugn lummig gård på husets baksida. God förvaring i yteffektiv inredd klädkammare.

Behagligt gångavstånd till centrum om ca 200 meter och ytterligare ca 200 meter för att komma till pendeltåget. Kanten av Görvälns naturreservat och Mälarens vatten nås med en kort promenad om ca 5 minuter. Bekvämt med hiss och parkering nära huset. Snabb bredbandsuppkoppling till bra pris genom föreningens egna nät. I huset finns kvarterskiosk och styrketräningslokal.
Närmsta daghem, låg och mellanstadieskola är Ulvsättra som nås med en kort promenad på ca 5 minuter. Ännu kortare avstånd är det till Källtorpskolans högstadie vid centrum. I kvarteret på baksidan av husen finns härliga lekytor för barnen, här finner man fotbollsplaner, gräsmattor och lekplatser. Här finns även liten spännande lekskog och en riktigt bra pulkabacke. I Kallhällsparken nedanför huset finns allt från fågeldamm, promenadvägar, gräsmattor till en handikappvänlig lekplats invigd av prinsessan Viktoria.

Mycket bra förening med välskötta byggnader. Här har man gått hela varvet runt med renoveringar. Med dagens månadsavgifter gör man ett gott överskott och man har inga stora projekt i närliggande tid.

TILLTRÄDE KAN SKE EFTER ÖVERENSKOMMELSE.

Exteriör

I kvarteret på baksidan av husen finns härliga lekytor för barnen, här finner man fotbollsplaner, gräsmattor och lekplatser. Här finns även liten spännande lekskog och en riktigt bra pulkabacke. Grillplats. I närhet till porten finns en serviceaffär/kiosk med paketutdelning.

Visa mer

Balkong

Inglasad utbyggd stor balkong, som blir ett extra rum en stor del av året. Här får ett flertal gäster plats runt bordet. Solen är på plats redan till den tidiga frukosten, och är med fram till mitt på eftermiddagen.

Visa mer

Kök

Ljusmönstrat laminatgolv. Panel och målad vägg. Elhäll. Ugn. Spisfläkt. Kyl/frys. Fönster mot baksidan.

Visa mer

Sovrum

Plastmatta på golv. Panel och tapet på väggar. Fönster mot baksidan.

Visa mer

Vardagsrum

Trägolv och strukturtapet på väggar. Utgång till balkong. Fönster mot framsidan i sydöst.

Visa mer

Badrum

Marmorgolv och helkaklade väggar. Inredning bestående av badkar, wc, handfat och skåp.

Visa mer

Hall

Ljusmönstrat laminatgolv och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr installerad. Bredbandsuttag. Praktisk klädkammare i anslutning.

Visa mer

Närområde

Behagligt gångavstånd till centrum om ca 200 meter och ytterligare ca 200 meter för att komma till pendeltåget. Kanten av Görvälns naturreservat och Mälarens vatten nås med en kort promenad om ca 5 minuter.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Kent Nordh

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Kent Nordh

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 871 kr, inkl värme, VA, sophämtning, Kabel-TV och bredband.
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
60.3 m² föreningens information
Våning
6 av 8, hiss finns
Andel i förening
0,44999 %
Andel av årsavgift
0,44999 %
Allmänt om lägenheten
Elen i husen på Kopparvägen är dragna i äldre socklar och foder bestående av plast och plåt, enligt stadgarna är det den enskilde innehavaren som står för underhållet av elcentral och all el invändigt i lägenheten. I denna lägenheten har den mesta elen dragits om till modern standard och centralen är bytt till en med snabbsäkringar och jordfelsbrytare.

Föreningen

Namn
Kopparstaven, brf.
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
ALLMÄNT
Fastigheten är byggd 1959. I bostadsrättsföreningen finns 218 lägenheter och 6 lokaler. Ekonomisk och administrativ förvaltning genom HSB. Fastighetsförvaltning genom HSB.
Föreningens hemsida:http://www.brfkopparstaven.se/


TV/BREDBAND
Föreningen är ansluten till Telenor. Föreningen ansvarar för underhåll av kabel-tv-nätet genom avtal med leverantören. Ett basutbud av kanaler ingår i hyran. Övriga kanaler som erbjuds beställer och betalar du själv alla kostnader för.
Basutbudet består av SVT1, SVT2, TV3, TV4, KANAL 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV12, Discovery Channel, Eurosport 1, Kunskapskanalen, Barnkanalen/SVT24 och Finsk kanal (Yle).

PARKERING
Den stora parkeringen bakom huset samt den lilla parkeringen på motsatta sidan gatan är gemensam för Brf Kopparstaven, Brf Kopparvinkeln samt Brf Koppartackan. Föreningarna ingår i Kopparstadens samfällighetsförening.
Bostadsrättsinnehavarna måste ha ett giltigt parkeringstillstånd, det är en engångskostnad på 250 kr/st. Parkeringstillstånden är giltiga ett år i taget och man erhåller ett nytt varje år. Man kan få högst 2 tillstånd per bostadsrätt. Det behövs förutom parkeringstillståndet en giltig 30 dagars biljett som man löser i parkeringsautomaten utanför Kopparvägen 29. Det kostar 100 kr/månad. Instruktion för boende finns på automaten. Det går också att köpa ett årskort.

El-stolpar
Föreningen har tillgång till 12 el-stolpar. Det finns en kölista för intresserade, anmäl dig hos sekreteraren i bostadsrättsföreningen. Kostnad 225 kr/mån. Kötid ca 2-5 år. (uppdaterat 2019-09-17).

Garage
Föreningen har tillgång till 24 garage. Det finns två storlekar på garage, 16 eller 24 kvadratmeter. Det finns en kölista för intresserade hos sekreteraren i föreningen. Kostnader för garagen är 16 kvm (ca 414kr/mån), 22 kvm (ca 547kr /mån). Lång väntelista, kötid om ca 10 år. (uppdaterat 2019-09-17).

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningslokalen Koppargruvan där styrelsen har sina sammanträden och här sker också viss information till de som bor i huset.
Lokalen kan bokas av medlemmar för exempelvis barnkalas. De tider som går att boka är måndag - torsdag 08.00 - 22.00, fredag - söndag 10.00 - 20.00


PISKBALKONG
Finns högst upp i varje trapphus


VIND
Vinden innehåller lägenhetsförråd samt andra utrymmen, bland annat är fläktarna till ventilationen placerade där.
På vinden har föreningen installerat brandvarnare, dessa är kopplade till SOS.


KÄLLARE
I källaren finns lägenhetsförråd samt andra utrymmen som cykelförråd och skyddsrum.


FÖRRÅD
Till lägenheterna hör i de flesta fall ett förråd. Det kan finnas i källaren vid uppgång 27,29,37 eller på vinden. Det finns ytterligare förråd att hyra, hör av dig till Sekreterare om du är intresserad.


TVÄTTSTUGA
I fastigheten finns två tvättstugor, mellan Kopparvägen 31 och 33 samt mellan Kopparvägen 35 och 37.
Tvättid bokas på tavlor i respektive tvättstuga. Tvättpassnyckel beställs via Osby tvättutrustning.
Det finns 3 obokningsbara tvättmaskiner, i tvättstugan Kopparvägen 31-33 finns en och 35-37 finns två tvättmaskiner.


CYKELFÖRVARING
I varje trappuppgång finns ett mindre utrymme avsett för förvaring av barnvagnar och barncyklar. I källarutrymmet på Kopparvägen 27 och 37 finns det plats att ställa cyklar. Nedgång till källaren är porten bredvid entrédörren.


GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Bostadsrättsföreningen har renoverat fasader, fönster, balkonger, ventilation, tvättstugor, utomhusmiljön och stammar.
Föreningen har förändrat utomhusmiljön en aning, genom ny stenläggning utanför entréer, samt asfalterat på baksidan. Vid entréerna har även avsatserna förändrats som möjliggör passage med rullstol.
2018-Stamspolning i föreningen är utförd i förebyggande syfte.
-Fasadtvätt av baksida (2018-09-18).


PLANERADE RENOVERINGAR


AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
-Föreningen sänkte månadsavgiften med 7% vid årskiftet 2015/2016. Inga avgiftsförändringar är planerade för årsskiftet 2016/2017.
-Förningen sänkte månadsavgiften med 3 % från 2017-01-01.
-Föreningen har inga planer på kommande avgiftsförändringar (2018-09-18).


ÖVRIGT
Juridisk person godkännes i föreningen.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1959
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
Isolerglas
VENTILATION
Mekanisk frånluft
Hiss
Ja
Övrigt om byggnaden
Vindsförråd. Cykel/barnvagnsrum på våning 1. Föreningen har två tvättstugor, den närmsta ligger mellan port 31 och 33.

Ekonomi

Utgångspris
1 795 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,331%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
4 000 kr/år
Försäkring
2 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 000 kr/år
Energideklaration
Utförd 2009-02-17

Allmänt om området

Välkommen till en gammal "brukssort" belägen vid Mälarens strand och med skogen tätt intill. De flesta boenden i Kallhäll är bostadsrätter och egna hus. Framför allt har det byggts från 1940-talet till t.om 1960-talet. Under de senaste 10 åren har ny bebyggelse vuxit fram på den gamla fabriksmarken vid Bolinder Strand.
Behagligt promenadavstånd till bad, strandpromenader, naturreservat, idrottsplats med fotbollsplaner, hockeyrink och friidrottsbanor, centrum med affärer och annan service. Biograf och bibliotek finns i Folkets Hus i centrum. Träningsmöjligheter i fräscha lokaler både hos Friskis & Svettis, samt Forma.

Kommunikation

Med pendeltåget tar resan in till staden ca 23 minuter. Byggnationen av ytterligare två spår ut till Kallhäll pågår förfullt just nu. Det innebär när detta står klart att resan in till staden kommer att gå fortare, oftare och med större tursäkerhet. Kommunikationer med buss finns till närliggande orter. Med bil tar resan in till staden ca 25 minuter.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.