Såld parhus på Kosmosgränd 56 i Skälby
Skälby

Kosmosgränd 56

Såld

Längst ner på denna lugna och lummiga gata finner ni detta unika och trivsamma parhus. På husets framsida kan bilen bekvämt parkeras på uppfarten som faktiskt rymmer flera bilar och för den som trivs med den värmande solen är den stora altanen i söderläge en ljuvlig plats.

Detta välplanerade parhus är fördelat på två våningsplan. De sociala ytorna är samlat på nedreplan i form av ett välplanerat kök och ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet nås ett av husets härliga uteplatser i lummigt och insynsskyddat läge. Altanen bjuder in till många trevliga middagar med familj och vänner samt en gräsmatta där barnen kan springa omkring. Trappan från vardagsrummet leder dig upp till övreplan där bostadens tre sovrum är samlade. Till det största sovrummet finns även ingång till en klädkammare som erbjuder gott om förvaring. Badrum finns på båda våningsplanen och på övreplan erbjuds även en tvätt avdelning med kombinerad tvätt och torkmaskin.

På Kosmosgränd bor du i ett tryggt och barnvänligt område med närhet till såväl naturen som skolor och förskolor. Med en ca 300 meter bilfri promenad genom husområdet når man närmsta förskola och i närheten finns även Skälby och Björkebyskolan. I området finns det ett flertal lekplatser och bra kommunikationer endast en kort promenad från bostaden.

Visa mer
Slutpris

3 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.