Såld lägenhet på Väderkvarnsgatan 3 i Jakobsberg Söderdalen
Jakobsberg Söderdalen

Väderkvarnsgatan 3

Såld

Varmt välkommen till Väderkvarnsgatan 3 och denna fantastiska hörntrea med stor balkong i tre väderstreck. Lägenheten är optimalt planerad och badar i ljus med stora fönster i två väderstreck. Här har man tänkt kvalitet rakt igenom med många tillval, vilket gör att bostaden känns unik på många sätt. Bostaden är otrolig välhållen och i gott skick med ekparkettgolv, målade väggar i en antikvit kulör, hall och badrum med svart kustgranit, vilket ger en gedigen och förstklassig känsla. Bostaden bjuder på utmärkt liv, både till vardag och fest. Vardagsrum och kök som badar i ljus tack vare den stora öppna planlösningen, här kan man enkelt umgås med släkt och vänner, plats finns för att duka upp långbord för ett stort antal gäster. Under den varma delen av året, slår man upp balkongdörren och kommer ut till den stora balkongen, mot en skyddad och lummiga innergård. Ett härligt kök med Marbodalinredning. Köket pryds av vita skåpsluckor med en elegant brytning mot en stilren kvartsgrå laminatbänkskiva. Dessutom erbjuds även ett välutrustat kök med vitvaror från Siemens med separat kyl & frys i rostfritt, häll, varmluftsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Bostadens master bedroom ligger avskilt från de sociala ytorna. Här får vi enkelt plats med dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderober funktionellt utrustat med Elfasystem. Våningens andra sovrum, passar bra som barnrum alternativt kontor. Stort helkaklat badrum med mörkt kustgranit med golvvärme och vitt kakel på väggarna samt spottar med dimmerfunktion i tak. WC, tvättställ, spegelskåp, tvättmaskin & torktumlare från Siemens med praktisk arbetsyta ovan samt tre väggmonterade skåp samt extra hyllförvaring.

Bostaden ligger i kvarteret Väderkvarnen som är den första delen av Söderdalen och således nära både centrum med butiker, caféer och restauranger samt pendeltågsstation. Det finns även förskolor, skolor och gymnasium bara ett stenkast från bostaden. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 19 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till en rad busslinjer och direktbussar till olika delar av stan samt access till E18/E4. Även med några minuters promenad till gym, simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant. Även närhet till all form av shopping i Barkarbystaden.

Visa mer
Slutpris

2 650 000 SEK

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Hall

Badrum

Exteriör

Övriga bilder

Jakobsbergs station

Görvälns Slott

Stockholm Quality Outlet

Stockholm Quality Outlet

Planlösning

Väderkvarnsgatan 3 Planritning