Såld lägenhet på Kopparvägen 6 i Kallhäll
Kallhäll

Kopparvägen 6

Såld

Vindslägenhet med oslagbar utsikt och perfekt läge!

Denna fantastiska vindslägenhet erbjuder en unik och privat tillvaro högst upp på Kopparvägen 6, utan någon insyn och med en underbar utsikt över omgivningarna. Den är optimalt planerad för att passa dina behov och erbjuder enastående bekvämlighet och närhet till kollektivtrafik. Belägenheten är utmärkt med närhet till både pendeltåg och bussar, vilket ger dig enkel och smidig tillgång till hela Stockholms län. Du kan njuta av fördelarna med att bo högst upp samtidigt som du har utmärkta kommunikationsmöjligheter. Bostadshuset är utrustad med en hiss, vilket gör det bekvämt och lättillgängligt att nå din boendeyta. Du behöver inte oroa dig för att klättra trappor efter en lång dag.

Ljusinsläppet i denna vindslägenhet är inget annat än fantastiskt. Stora fönster i söderläge släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Detta ger en behaglig känsla av rymd och öppenhet. Lägenheten är välplanerad och optimerad för att maximera användningen av ytan. Du kommer att upptäcka att varje hörn och vrå har använts på bästa sätt för att ge dig ett funktionellt och bekvämt boende. Den välutrustade planlösningen möjliggör enkel möblering och skapar en välkomnande atmosfär.

Detta är det perfekta första boendet för dig som uppskattar närheten till allt, bekvämligheter och en vacker utsikt. Missa inte chansen att bo i denna vindslägenhet som kombinerar den bästa utsikten med en idealiskt belägen plats och optimalt utnyttjade ytor.

Visa mer
Slutpris

1 300 000 SEK

Ansvarig mäklare

Alvin Ahlén

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Sovalkov

Badrum

Hall

Fasad

Övriga bilder

Utegym med utsikt!

Kallhälls station och centrum

Promenadavstånd till båtklubbar

Strandpromenaden

Nära Barkarbyoutlet

Viksjö GK

Planlösning

Planritning Kopparvägen 6 lgh 43