Såld lägenhet på Veckovägen 4 i Jakobsberg
Jakobsberg

Veckovägen 4

Välplanerad 3a med närhet till allt!

Såld

Välplanerad 3a med närhet till allt!

Hjärtligt välkommen till denna fina och välplanerade 3a i lugna och barnvänliga området Västerby!

Bostaden erbjuder en mycket genomtänkt planlösning med ett stort vardagsrum, två sovrum av bra storlek, klädkammare, helkaklat renoverat badrum, en rymlig hall samt ett stort kök där trevliga middagar kan spenderas med familj och vänner. Från vardagsrummet når man även bostadens stora och härliga balkong!

På denna adress blir man bortskämd då man med en promenad på cirka 5 minuter tar sig till ett utbud av butiker, caféer och restauranger i Jakobsbergs centrum, en busscentral med en rad busslinjer till olika delar av stan som Barkarby handelsplats, samt en pendeltågsstation där pendeltåget tar dig till Stockholms T-central på 19 minuter. Åker du bil finns det snabb access till E18/E4 som snabbt tar dig till olika delar av Stockholm. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant där du kan njuta av den underbara natur som omger Järfälla kommun.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.