Rondellen 22 Kallhäll
Kallhäll

Rondellen 22

Välplanerad 3:a med balkong i soligt sydvästläge nära både centrum och natur!

Såld

Välplanerad 3:a med balkong i soligt sydvästläge nära både centrum och natur!

Välkommen till denna välplanerade 3:a med soldränkt balkong med utsikt över den lummiga innergården. Lugnt boende ett stenkast från Kallhäll centrum och pendeltåg med en kort promenad till Mälaren och grönområden. Skönt ostört läge med fönster och balkong mot grön härlig innergård. Utsikt från kök och vardagsrum mot innergården med mycket ljusinsläpp. Trots att man här bor mycket centralt i Kallhäll, bor man ändå ett stenkast från Mälarens glittrande vatten, utegym, elljusspår och natur och badstränder. På föreningens populära innergård finns allt för barnens lekar; barnpool, stora gräsmattor, lekplats, fotbollsplan, lekstuga m.m. Äldre stabil brf som är populär!

I Kallhäll centrum som är ett stenkast från bostaden finns mataffär, restauranger och café, frisör, Apotek, spelombud, vårdcentral m.m. Vid Bolindervallen finns ishall, friidrottsanläggning och fotbollsplaner. Till Kallhällsparken kan man ta med sin kompisar för att spela kubb, brännboll eller ha en picknick. Du bor även nära all service vid Barkarby handelsplats och IKEA.

Visa mer
Slutpris

2 025 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig
Assisterande
Kent Nordh

Kent Nordh

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.