Såld lägenhet på Veckovägen 39 i Jakobsberg
Jakobsberg

Veckovägen 39

Äntligen en 2a med inglasad balkong i sydväst läge!

Såld

Äntligen en 2a med inglasad balkong i sydväst läge!

Välkommen till denna välplanerade 2a med gavelläge. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum, sovrum av bra storlek, kök, helkaklat badrum, hall och klädkammare. Från köket finns utgången till den inglasade balkongen i sydvästläge som erbjuder massor av sol och ljus. Tack vare inglasningen blir balkongen en given favoritplats i bostaden. Här kan de första solstrålarna avnjutas redan under tidig vår intill mitten på hösten - balkongen blir som ett extra rum!

På Veckovägen bor du både centralt och nära till naturen. Drygt en tio minuterspromenad bort ligger Jakobsbergs centrum med ett stort affärsutbud och goda kommunikationer, pendeltåget tar dig direkt in till stan på 20 minuter. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant. För den idrottsintresserade finns bland annat simhall, hockeyrink, fotbollsplan, padelhall och fräscha träninglokaler i närheten.

Brf Västerby 2 är en populär förening med god ekonomi med stora överskott årligen och som genomgått ett stambyte. Det finns gratis parkering precis utanför porten, alternativt erbjuder föreningen en inhägnad parkering på Norrbyparkeringen för en blygsam kostnad om 600 kr/år. I närhet till lägenheten erbjuder föreningen också att fritt nyttja boulebana, grillplats och utomhusgym samt en bollplan, som blir en isbana vid lämplig väderlek.

Visa mer
Slutpris

1 590 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.