Såld lägenhet på Flygarvägen 6 i Barkarby
Barkarby

Flygarvägen 6

Såld

Varmt välkommen till denna härliga tvåa med bevarade detaljer och i en fastighet med 50-talscharm, Föreningen har många hyresrätter kvar, vilket innebär dolda tillgångar och en nästa skuldfri föreningen om alla hyresrätter skulle säljas. Lägenheten är stilrent renoverat i modern och klassisk standard. Föreningen utförde stambyte 2017 och i samband med det renoverades badrummet helt. Förutom den moderna touchen präglas bostaden av ett generöst ljusinsläpp samt en genomtänkt planlösning. Balkongen som nås från vardagsrummet ligger i det soligaste läget du kan hitta, med sol hela dagen och kvällen. Vardagsrummet är tillräckligt stort för att dela av, antingen om man vill ha en matplats eller en sovalkov. Balkongen vetter mot baksidan av huset och den lummiga grönskande innergården, så inte bara får du en fin utsikt, lägenheten är även insynsskyddad.

Brf Barsbroparken är en känd och attraktiv förening, mycket tack vare dess goda ekonomi och antalet hyresrätter som finns kvar som en dold tillgång. Föreningen har gjort nästan alla stora renoveringar som kan behövas och ändå hålls avgiften på en låg nivå. Föreningen innehar också ett torg med lokaler som hyrs ut till restauranger, skönhetssalong, mäklare och frisör som även det bringar extra pengar i kassan.

Dessutom bor du i ett lugnt och tryggt område men med endast ett par minuter till pendeltåget och centrum. En kort cykeltur eller promenad bort finner du expansiva Barkarbystaden med allt du kan tänkas behöva. Tveka inte att slå till på denna drömlägenhet!

Visa mer
Slutpris

2 260 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.