Ekedalsvägen 7A Jakobsberg
Jakobsberg

Ekedalsvägen 7A

Lugnt centralt boende med hiss och grön omgivning!

Kommande

Lugnt centralt boende med hiss och grön omgivning!

Trevligt lägenhetsboende bara några hundra meter från Jakobsbergs centrum och kommunikationer. Här bor man ostört med helt egen loftgång och högst upp i raden av lägenheter, utan någon granne ovanpå! En stor inglasad balkong vänd mot ljust soligt söderläge med utblick mot föreningens gröna gårdsytor. Lägenheten är mycket bra planerad med rymligt kök och stort badrum, samt genomgående rymliga rum. I lägenheten finns också ett stort förråd! I avgiften ingår även Bredband och Kabel-TV.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 1 895 000 kr
 • Boarea: 83 kvm
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 2 av 4, hiss finns
 • Avgift: 5 171 kr Inkl värme, VA, sophämtning. I avgiften ingår även Kabel-TV från Com Hem och bredband via Telia med hastigheten 250 Mbit/s, samt IP-telefoni.
 • Förening: Brf Spinnrocken i Järfälla
 • Byggnadsår: 1989
 • Område: Jakobsberg, Järfälla
Utgångspris

1 895 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Kent Nordh

Kent Nordh

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Ekedalsvägen 7A

 • Hiss & nära centrum
 • Stor inglasad balkong
 • Högst upp, ingen granne ovanpå
 • Välplanerad & rymliga rum
 • Välskött Brf med grön skön omgivning

Ovanligt trevligt och bekvämt lägenhetsboende bara några minuters promenad från Jakobsbergs centrum, pendeltåget och busscentralen. Här bor man inbäddad i grönska med flera fina innergårdar, som rymmer lekplatser, stora gräsmattor, boulebana och parkväxter. Bekvämt med hiss och parkering i nära anslutning till husen. Denna lägenheten har ett riktigt bra läge i föreningen, med helt egen loftgång och högst upp i raden av lägenheter, utan någon granne ovanpå!

Egen dörr till liten loftgång. Från loftgången har man en egen låsbar dörr till den stora inglasade balkongen, som blir ett extra rum en stor del av året. Den inglasade balkongen är vänd mot ljust soligt söderläge med utblick mot föreningens gröna gårdsytor.

Rymlig 3:a om 83 kvm. Genomgående planlösning med bra rumsytor. Rejält kök med stor matplats, som rymmer ett flertal gäster runt matbordet. Även badrum med stora ytor. Lägenheten har äldre ytskikt på golv och väggar. Badrummet har beklädnader från byggåret. I lägenheten finns också ett stort förråd.

Förening med välskötta hus och bra överskott i ekonomin. Husen är belägna i en grön lummig parkomgivning med många stora gräsmattor, blomsterplanteringar och träd.

Jakobsberg och Järfälla erbjuder ett perfekt boende för den aktive personen. Kommunens omgivningar erbjuder Mälarlivet med fiske, bad och båtar. Stora strövområden vid Mälarens vatten i Görvälns naturreservat. Brukets skidbacke som nyttjas både vinter och sommar med skidor och cykel. Vid Görvälns Slott upplever man en härlig blandad miljö av både slottsliv och lantbruksliv. Slottet och dess omgivning har varit inspelningsplats för filmatiseringen av Jan Guillou´s "Ondskan" och "Stjärnorna på slottet". Därtill bor man på ett skönt cykelavstånd till allt som idrottscentret i Jakobsberg har att erbjuda. Här finner vi en av Stockholms finaste padelhallar, som även erbjuder utomhusbana. Nybyggd simhall med vattenrutschbanor och intilliggande gym. Inomhushall för basket och innebandy. Tennishall. Ishockeyhall. Konstgräsplaner med uppvärmning för året-runt bruk. För den idrottsintresserade är det bara att välja och vraka på aktiviteter. Järfälla omgärdas från den östra sidan av Järvafältets grönområde. Från huset är det en kort sträcka till underbara promenad och cykelvägar, skidspår vintertid, småsjöar, fågelliv, hästar vid Säby m.m. Tröttnar man på den friska luften kan man ta sig till ett av Stockholms större shoppingstråk vid Stockholm Quality Outlet, där allt från stora kedjor som IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Stadium och Mio möbler finns, till små exklusiva märkesbutiker med sko och klädmode.

Exteriör

Förening med välskötta hus och bra överskott i ekonomin. Husen är belägna i en grön lummig parkomgivning med många stora gräsmattor, blomsterplanteringar och träd.

Visa mer

Balkong

Stor balkong i ljus soligt söderläge. Inglasningen består av stora skjutbara glasdörrar. Trätrall på golvet. Belysning.

Visa mer

Kök

Trivsamt stort kök med fönster mot ljust söderläge och ostörd utblick mot grön gård. Gott om plats för flertal matgäster. Fronter och luckor i trä. Vitt kakel ovan bänkskivor. Bra förvaring och goda avställningsytor. Vitvarumässigt finns elspis, kyl/frys, spisfläkt och en diskmaskin. Vit plastmatta på golvet och en ljus tapet på väggarna.

Visa mer

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med stort fönsterparti mot lugn innergård. Ekparkettgolv och ljus tapet på väggarna.

Visa mer

Sovrum 1

I ytan bra sovrum. Ostört läge med fönster i ljust söderläge. Vitgråmelerad plastmatta på golvet och vit tapet på väggarna.

Visa mer

Sovrum 2

Stort generöst sovrum med fönster i norr mot stillsam innergård. Trämönstrad plastmatta på golvet och ljusa randiga tapeter på väggar. Lös garderob finns.

Visa mer

Badrum

Stort badrum med gott om plats för inredning. Hörna för tvättmaskin med indragen el, vatten och avlopp. Badkaret borttaget, duschplats idag. Här finns en toalett, handfat och skåpinredning. Våtrumsmatta på golvet och helkaklade vita väggar.

Visa mer

Hall

Ljus hall leder genom lägenheten. Avhängning för ytterkläder och skor vid entrén. Flera förvaringsgarderober. Ljus plastmatta på golvet och vit tapet på väggar.

Visa mer

Förråd

I lägenheten finns ett stort förrådsrum, som rymmer massor av prylar och kläder. Plastmatta på golvet och vitmålade väggar.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Kent Nordh

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Kent Nordh

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 171 kr, Inkl värme, VA, sophämtning. I avgiften ingår även Kabel-TV från Com Hem och bredband via Telia med hastigheten 250 Mbit/s, samt IP-telefoni.
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
83 m²
Våning
2 av 4, hiss finns
Andel i förening
0,750209 %
Andel av årsavgift
0,750209 %

Föreningen

Namn
Brf Spinnrocken i Järfälla
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Spinnrocken är belägen med några minuters promenad från Jakobsbergs Centrum och pendeltåget.
Här finns 138 lägenheter, ca 60 garageplatser och ca 60 p-platser ute.
Byggår 1989.
Gatuadresser:
Slöjdvägen 10 och Slöjdvägen 26
Ekedalsvägen 7 A - D
Ekedalsvägen 13 A - D.
Ekedalsvägen 15 A - D


Lägenheter finns i storlek från 1 - 5 rum & kök.
Föreningen innehar i dagsläget 7 st tvättstugor.


RENOVERING/ÅTGÄRDER
Det har tillkommit 4 st lägenheter till Brf Spinnrocken, detta genom att lokaler omvandlades till bostäder. Inflyttning av dessa nya lägenheter var i maj 2016.
Föreningen har sedan ett år tillbaka 3 st bergvärmeanläggningar i drift med syfte att förse dessa 4 st nya lägenheterna, samt de övriga.
Brf Spinnrocken kommer hösten 2017 att gå över till gemensam el. (uppdaterat 2017-08-03). Förbrukningen släpar 5 månader och avier sänds på elen till säljaren efter försäljning, tills eftersläpningen och all betalning är gjord.
Föreningen har bytt ut alla hissar. -2018

FRAMTIDA RENOVERINGAR
GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Jan 2016: Nyckelsystemen byttes ut jan-feb 2016. Berör cykel förråd, gemensamhetsanläggningar samt tvättstugor
Bergvärme installerat -15/16.
Nya tak -21.

PARKERING
Enligt Brf spinnrocken finns det ca 60 garageplatser och 60 uteplatser.
Uteplatser till en kostnad på 250:-/mån
För närvarande är det kö till garage. P-plats i garage kostar 500kr/mån. (Uppdaterat 2019-05-06)
Fastum sköter kösystemet för parkeringen.
Cykelförråd finns tillgängligt.


AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
2016/17 har föreningen sänkt avgifterna i 2 omgångar, totalt 10%. (uppdaterat 2019-05-07)


TV/BREDBAND
I avgiften ingår Kabel-TV från och bredband via Telia med hastigheten 250 Mbit/s, samt IP-telefoni. Bredband går även att teckna via Com Hem mot kostnad.


ÖVRIGT
Föreningen godkänner inte juridisk person.
Överlåtelseavgift 1208 kr betalas av köparen.
Pantsättningsavgift 483 kr.

Läs mer om Spinnrocken på: http://www.spinnrocken.nu/


Spekulanter på lägenheten uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningens styrelse för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1989
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
Isolerglas
VENTILATION
Mekanisk frånluft
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
1 895 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,331%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 000 kr/år
Försäkring
2 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 000 kr/år
Energideklaration
Utförd 2015-04-15
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
64 kWh per kvm och år

Kommunikation

Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Pendeltåg från Jakobsberg går 4-8 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Till Stockholm city är det ca 20 km, med bil tar man E18.

Närservice

Endast fem minuter till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar man nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se
I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Övrigt

FRITID OCH NATUR
Det finns många natursköna gång- och cykelvägar i Järfälla kommun. Det är nära till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden såsom Järvafältet, Görväln och fantastiska Ängsjö frilufsområde. För den träningsintresserade finns SATS -gym, Friskis & Svettis och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv och barnomsorg finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.