Galoppvägen 30 Jakobsberg
Jakobsberg

Galoppvägen 30

Fint radhus i lugnt område. Nära till centrum och pendeltåg.

BUDGIVNING PÅGÅR

Fint radhus i lugnt område. Nära till centrum och pendeltåg.

Accepterat pris! Elförbrukning 2021= 8.608 kwh/, beräknad förbrukning 2022= 9.296 kwh. Tacksamt låg förbrukning i detta mellanradhus, där grannarna hjälper till att hålla värmen på varje sida av huset. Trivsamt yteffektivt radhus i riktigt bra skick. Bekvämt boende på ett kort gångavstånd från Centrum, pendeltåg och barnomsorg. Lättskött tomt och hus, som ger mer fritid. Soliga skyddade uteplatser på både fram och baksidan. Låg boendekostnad. Nytt tilltalande kök. Fräscha helkaklade våtutrymmen. Täljstenskamin installerad. Flexibel planlösning med 3-4 sovrum. Carport på tomten. Fiber installerat.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Antal rum: 5 rum
 • Boarea: 96 kvm taxeringsinformation
 • Accepterat pris: 4 495 000 kr
 • Byggnadsår: 1959
 • Område: Jakobsberg, Järfälla
 • Fastighetsbeteckning: Jakobsberg 2:1293
Högsta BUD

4 265 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Kent Nordh

Kent Nordh

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Galoppvägen 30

 • Lugnt läge på liten återvändsgata
 • Genomgående fint skick
 • Nytt kök & täljstenskamin
 • Promenadavstånd till C & tåg
 • Carport vid huset

Välkommen till ett trivsamt radhusboende i äldre uppvuxet villaområde. Här bor man lugnt, men centralt i Jakobsberg. Till centrum och pendeltåg är det ca 700-800 meters promenad, vilket betyder att det tar mindre än 10 minuter att promenera till tåg, bussar, service och affärer. Till förskola och skola är det ännu kortare sträcka och tar endast några få minuter att nå med en promenad. Lättskött tomt, vill man lägga ner mer tid på att njuta i solstolen än att sköta en trädgård har man kommit till rätt radhus.

Yteffektivt och otroligt prisvärt boende. Husets 96 kvm kan disponeras med upp till 4 stycken sovrum på ovanvåningen, på detta har man trevliga umgängesytor på bottenvåningen i det nya köket och det trivsamma vardagsrummet.

Bidragande till husets låga uppvärmningskostnad är nyare isolerglasfönster och nyare dörrar, samt moderna oljefyllda element. Tack vare att man är ett mellanradhus har man också goda grannar som värmer.
Då huset är mycket väl underhållet och många stora investeringar är gjorda, kan man även räkna med låga framtida underhållsbehov.

Bottenvåningen har en liten ljus hall. Omdisponerat stilrent kök från 2016. Även tvättstugan är renoverad 2010, med klinkergolv och helkaklade vita väggar. Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och altandörr leder till uteplatsen på baksidan. I Vardagsrummet finns gott om plats för både soffgruppen och matsalsbord. Förråd under trappan.
Väldig flexibel ovanvåning. Idag disponeras den med tre sovrum, men beroende på vilka behov man har kan man ha upp till fyra sovrum. I anslutning till den möblerbara hallen finns det fräscha badrummet.

Två välordnade och lättskötta uteplatser/tomter, med stenbeläggning och gräsmatta på baksidan, samt stilfull lättskött stenbeläggning på framsidan. Allt är trivsamt inramat med buskar, träd och plank. Framsidan får solen mitt på dagen och har den tills den går ned. Baksidan har morgon/förmiddagssol.

Goda förrådsmöjligheter i rejält uteförråd på entrésidan, samt på vinden. Carport på tomtens entrésida, med plats för en bil. För de familjer som har mer än en bil, finns ett flertal parkeringsplatser i området, som kan nyttjas utan kostnad.

Mätning av radon gjord med ett årsmedelvärde om 115 bql/m3. Fiber installerat i huset.

Exteriör framsida

Två välordnade och lättskötta uteplatser/tomter, med stenbeläggning och gräsmatta på baksidan, samt stilfull lättskött stenbeläggning på framsidan. Allt är trivsamt inramat med buskar, träd och plank. Framsidan får solen mitt på dagen och har den tills den går ned. Här finns även en carport och dubbla uteförråd.

Kök

Smakfullt nyare kök från 2016. Här har skåp, vitvaror och arbetsytor stuvats om, för att erhålla både funktion och stil. Luckor och fronter i Lindblomsgrön kulör, som effektfullt bryts av bänkskivan i vit stenmönstrad komposit och det vita liggande kaklet. Flertal trevliga detaljer såsom vitrinskåp, snedställd spishörna och rundande hyllavslut. Vitvaror i rostfritt stål bestående av kyl/frys, spishäll, ugn, micro i arbetshöjd och spisfläkt. Integrerad diskmaskin. Gott om förvaring och utökande goda avställningsytor. Ljuslaserat ekparkettgolv och målade vita väggar.

Exteriör baksida

Två välordnade och lättskötta uteplatser/tomter, med stenbeläggning och gräsmatta på baksidan, samt stilfull lättskött stenbeläggning på framsidan. Allt är trivsamt inramat med buskar, träd och plank. Baksidan har morgon/förmiddagssol.

Vardagsrum

Rymligt och ljust rum tack vare stora fönsterpartier. Förråd under trappan. Utgång till solaltanen och gräsmattan på baksidan. Ekparkettgolv i Holländskt mönster och ljusmålade väggar med en fondtapet i grön färg. En vacker och effektfull täljstenskamin är installerad i rummet.

Tvättstuga/WC

I anslutning till hallen finns tvättstugan och det separata pannrummet. Tvättstugan renoverades kvalitetsfullt ca 2010, med ett ljusgrått klinkergolv med skön elektrisk golvvärme. Kaklade väggar i vitt med grå dekorfond som effektfullt bryter det vita. Inredningsmässigt finns en toalett, handfat med vit kommod och ett överskåp med belysning och spegel. Vidare finns tvättmaskin installerad och även ett högskåp i vit blank färg. Dörr in till pannrummet, där vi finner en VVB från ca -13.

Hall

Ljuslaserat ekparkettgolv och målade vita väggar. Entrédörr i vitt med sidoljus byttes ca 1995. Plats för avhängning av ytterkläder.

Hall övre plan

Ljus trapp med spaljé och lejdare i ek leder upp till ovanvåningen. Här finns en möblerbar ljus hall med en mjuk varm heltäckningsmatta i grå nyans och vitmålade väggar. Garderober. Vindslucka.

Badrum

Fräscht omdisponerat badrum renoverat 2015. Ljusgrått klinkergolv med skön elektrisk golvvärme. Helkaklade väggar i vitt med liggande kakel. Duschhörna med infällbara duschväggar i glas. I övrigt finns en nyare toalett, vitt handfat med vit underliggande kommod. Ytterligare bra förvaring i högskåp, skåp ovanför toalett och överskåp med belysning och spegel ovanför handfatet. Elektrisk stor handdukstork installerad. I taket finns infällda spotlights.

Sovrum 1

Ljust trämönstrat laminatgolv och tapet i gammelrosa ton, fondvägg i lila bryter effektfullt mot övriga väggar. Fönster mot framsidan i väster. Fönstermarkis finns. Skjutdörrsgarderob med tre dörrar. Nyare innertak.

Sovrum 2

Ljust trämönstrat laminatgolv och ljus tapet på väggar, med en ljus diskret mönstrad fondvägg. Fönster mot framsidan i väster. Fönstermarkis finns. En fast garderob. Nyare innertak.

Sovrum 3 och 4

Stort allrum som efter behov enkelt kan ställas om till ett eller två sovrum. Ljus trämönstrad plastmatta på golvet och tapeter i blått och ljus lila ton. En lös garderob. Fönster mot baksidan i öst.

Närområde

Välkommen till ett trivsamt radhusboende i äldre uppvuxet villaområde. Här bor man lugnt, men centralt i Jakobsberg. Till centrum och pendeltåg är det ca 700-800 meters promenad, vilket betyder att det tar mindre än 10 minuter att promenera till tåg, bussar, service och affärer. Till förskola och skola är det ännu kortare sträcka och tar endast några få minuter att nå med en promenad.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Kent Nordh

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Kent Nordh

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Jakobsberg 2:1293
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
5 rum, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
96 m² taxeringsinformation
Tomtarea
173 kvm
Tomttyp
Plan trädgårdstomt

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Direkt El. Täljstenskamin.
BYGGNADSÅR
1959 
Byggnadstyp
2-plans radhus
Fasad
Puts
Fönster
Isolerglas
Tak
Plåt
Stomme
Lättbetong
Bjälklag
Trä/Betong
Grundläggning
Grundsula
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Självdrag
RENOVERINGAR MM.
- Nytt kök -16
- Täljstenskamin installerad - 14
- Omdragen och jordad el på b.v - 16
- Tvättstuga renoverad -10
- Markistyger bytta - 05
- Nya isolerglasfönster och altandörr i tiden mellan 2010-2021
- Ny ytterdörr ca -95
- Fiberanslutet - 21
- Nya elradiatorer - 96
- VVB ca -13
- Badrum renoverat -15
- Farstukvist ca -90
- Målning fasad ca -90
- Plåttak -87
Övriga byggnader
På framsidan av huset finns en carport och dubbla förråd. I det stora förrådet kommer hyllinredning att finnas kvar.

Ekonomi

Accepterat pris
4 495 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,331%
TAXERINGSVÄRDE
2 844 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 534 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
631 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
20 000 kr/år
VA
2 500 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
1 130 kr/år
Renhållning
2 000 kr/år
Försäkring
4 000 kr/år
Sotning
650 kr/år
Kommentar
I samfällighetsavgiften ingår Kabel-TV.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
30 280 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Elförbrukning
9 296 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2022-06-22
Energiprestanda primärenergital
141 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
85 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
E

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Samfällighet: Järfälla Jakobsberg S:6
Planbestämmelser
Byggnadsplan

Kommunikation

Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Pendeltåg från Jakobsberg går 4-8 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Till Stockholm city är det ca 20 km, med bil tar man E18.

Närservice

Endast fem minuter till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar man nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se
I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Övrigt

FRITID OCH NATUR
Det finns många natursköna gång- och cykelvägar i Järfälla kommun. Det är nära till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden såsom Järvafältet, Görväln och fantastiska Ängsjö frilufsområde. För den träningsintresserade finns SATS -gym, Friskis & Svettis och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv och barnomsorg finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.