Hammarvägen 42 Jakobsberg
Jakobsberg

Hammarvägen 42

Välplanerad 1:a med inglasad soldränkt balkong mot innergård

Såld

Välplanerad 1:a med inglasad soldränkt balkong mot innergård

Äntligen en 1:a med stor balkong till salu, i centrala kvarter i Jakobsberg. Här bor du lugnt och tryggt i ett lite avskilt område men samtidigt bara några minuters gångavstånd till Jakobsberg centrum. Åt andra hållet är det cykelavstånd till Barkarby outlet och även Järvafältets fina naturområde med hästar, fina promenadleder och frisbeegolf. Lägenheten präglas av ett generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Bostadens pärla är balkongen, som är inglasad och placerad i bästa sydvästläget. Balkongen är stor och har utsikt över den fina och väldigt grönskande innergården. Här kan du blicka ut över träd och djurliv med bland annat harar och ekorrar. Invändigt är köket av bra storlek och ger utrymme för matbord för 4-5 personer. Badrummet är också av bra storlek för att vara en 1:a. Vardagsrummet är tillräckligt stort för att kunna skärma av med både en sovalkov och en arbetshörna.

Brf Margareta är en populär förening med låga avgifter och låg skuldsättning. Den är även populär tack vare det avskilda läget som gör att området är väldigt lugnt, men att det även är gångavstånd till centrum. Jakobsberg centrum innehar ett stort affärsutbud med många butiker, flertalet restauranger, mataffär, systembolag, vårdcentral, tandläkare m.m.

Visa mer
Slutpris

1 510 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig
Assisterande
Cornelia Wiklund

Cornelia Wiklund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.