Travarvägen 9 Jakobsberg
Jakobsberg

Travarvägen 9

Ett av de större radhusen, med carport, stor gräsmatta och öppen spis!

Såld

Ett av de större radhusen, med carport, stor gräsmatta och öppen spis!

Äntligen är ett av de större radhusen till salu! Det är med glädje och stolthet jag presenterar detta fina radhus anno 1961 med bevarade originaldetaljer. När man pratar om charm och själ så är det precis detta radhus som menas. Här har en säljare med fingertoppskänsla varsamt renoverat radhuset så att det känns både modernt och charmigt.

Utvändigt erbjuder huset både en trevlig framsida och baksida. På framsidan finns en mindre stenlagd uteplats, en carport och förvaring i förråd. Baksidan vetter i sydvästläge och har det perfekta solläget, oavsett om man vill lapa sol, leka på gräsmattan eller ta fram sina bästa odlingsfärdigheter. En stor altan inbjuder till härliga middagar med familj och vänner, och gräsmattan passar utmärkt för barnen eller hunden att leka på. Invid altanen finns platsbyggda förråd, utmärkt för att gömma undan trädgårdsverktygen.

När vi kliver in i huset möts vi av en välkomnande hall med utmärkt avhängningsmöjligheter i ett kapprum. Redan här förstår man att huset har dess originalcharm kvar, med tidsenligt stilrent stengolv. Vidare in i köket hittar vi cararra-marmor, en retro kryddhylla med glasburkar och ljusa luckor i härlig nyans, nyligen omlackerade. På entréplanet finns även en wc, och det stora vardagsrummet. Vardagsrummet går att dela av för den som önskar ytterligare ett sovrum. I dagsläget finns ett välplanerat rum med plats för både stor soffgrupp, stort matsalsbord och övrigt möblemang. I hjärtat av vardagsrummet finns den fina murade öppna spisen som naturligt kommer att bli familjens samlingspunkt under vinterhalvåret. Det finns grannar i området som har byggt balkong med utgång från vardagsrummet (bygglov för just detta hus måste isåfall ansökas hos Järfälla kommun för att få besked om man får bygga balkong eller ej)

När vi kliver upp en våning finner vi tre st sovrum av bra storlek. I dag hyrs ovanvåningen ut, därför är ett av sovrummen ombyggt till ett kök. På övre plan finns också ett nyrenoverat badrum, i lyxig design med klinkergolv och vita kaklade väggar. Om vi istället kliver ner en våning från entréplan hittar vi ännu ett välplanerat våningsplan. Här finns två stora sovrum, tvättstuga, duschrum, förråd, verkstad utmärkt för snickeriprojekten och även utgång till baksidan.

Visa mer
Slutpris

5 510 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.