Järfällavägen 94B Jakobsberg Söderdalen
Jakobsberg Söderdalen

Järfällavägen 94B

Centralt läge med två balkonger!

Till salu

Centralt läge med två balkonger!

Perfekt planerad och yteffektiv 4:a om 95 kvm med två balkonger åt två väderstreck. Den ena balkongen(ca 13kvm) är inglasad och vetter ut i österläge mot gården och den andra ligger i soligt västerläge med kvällssol i fritt läge.
Bostaden erbjuder ett stort kök med goda förvaringsutrymmen och full maskinell utrustning. Generösa sociala ytor och ljusa materialval. Tre bra sovrum, ljus hall med säkerhetsdörr. Optimala förvaringsutrymmen med separat klädkammare och flertalet garderober.
Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt separat gäst-wc i anslutning till hallen.
Denna fyra har allt som man kan tänka sig av en modern bostad i denna storleksklass! Förråd, cykelrum och barnvagnsrum i källaren.

Dessutom har du allt du behöver inom gång- och cykelavstånd. Inom 350m finner du en helt nybyggd simhall med gym, padelhall, ishockeyhall och fotbollsplan. Känner du för att bada når du enkelt Görvälnsbadet inom ett perfekt cykelavstånd. Vill du att det ska vara enkelt att komma iväg till gymmet går du ner till Friskis och Svettis på ca 2 minuter. 600m bort från bostaden når du Jakobsberg centrum, där det finns pendeltåg till Stockholm C som bara tar 21 minuter. Här finns också bussar samt ett stort affärsutbud och restauranger. En busstur bort når du även Barkarby Outlet om du t.ex. blir sugen på att shoppa dina möbler till din nya lägenhet på IKEA.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information
Fredrik Björkstrand - 073-363 96 78

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 3 990 000 kr
  • Boarea: 95 kvm förvaltarens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 4 av 5, hiss finns
  • Avgift: 5 167 kr Tillkommer avgift för Telia Triple Play om 220 kr / månad
  • Förening: Brf Mjölnaren i Söderdalen
  • Byggnadsår: 2018
  • Område: Jakobsberg Söderdalen, Järfälla
Utgångspris

3 990 000 kr

Visningar

16 Maj 17:30 - 18:00
Öppen visning. Anmäl dig till visningen så håller vi dig informerad. Välkommen!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Järfällavägen 94B

Hall

Ljus hall med parkettgolv i och målade väggar. Plats för att hänga av sig ytterkläderna vid hatthylla och förvaring i en vit garderob. Bostaden är utrustad med säkerhetsdörr.

Visa mer

WC

Gäst-wc med handfat, spegel, wc, vitmålade väggar och grått klinkergolv ligger i anslutning till hallen.

Visa mer

Kök

Rymligt kök från Vedum med ett fint ljusinsläpp tack vare de stora fönstret. Köket är utrustat med dubbla kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin. Ugnen och mikron är inbyggda i ett högskåp och placerade i bekväm arbetshöjd. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom fläkten som är från Franke. Optimala förvaringsutrymmen bakom skåp med vita, släta luckor och väl tilltagna arbetsytor vid laminatbänkar. Ovan arbetsytorna är det kaklat med vitt kakel. I köket finns det plats för matbord för ca 6-8 personer. Ekparkett på golvet och väggar målade i en ljusgrå ton.

Visa mer

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med utgång till bostadens balkong. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp, soffbord, bokhylla, tv och tv-möbel.
I vardagsrummet ligger parkett i ek på golvet och väggar målade i en ljusgrå ton.

Visa mer

Balkong

Mysig balkong i väst-läge. Här kan man avnjuta en härlig middag med fri utsikt.

Visa mer

Sovrum 1

Rymligt sovrum om ca 13 kvm med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Ekparkett på golvet och väggar målade i en ljusgrå ton. Förvaring i en garderobsvägg med skjutdörrar. Fönster som vetter ut mot balkongen i väster.

Visa mer

Badrum

Stilfullt inrett badrum med helkaklade vita väggar och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat, kommod och spegel med belysning.
Här finns också en tvättmaskin och en torktumlare från Siemens. Ovanför maskinerna finns en avlastningsyta i form av en bänkskiva i laminat samt ett vägghängt, vitt skåp för förvaring.

Visa mer

Sovrum 2

Lättmöblerat sovrum med plats för säng, sängbord och förvaringsmöbel. Fönster som vetter ut mot den stora balkongen. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
I passagen mellan sovrum 1 och 2 finns en rymlig klädkammare med Elfa-inredning och separat städskåp.

Visa mer

Balkong 1

Stor inglasad balkong om ca 13kvm som vetter ut mot föreningens mysig innergård. Här finns det gott om plats för utemöbler och prunkande blomkrukor.

Visa mer

Sovrum 3

Bra sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler. Ekparkett på golvet och väggar målade i en ljusgrå ton.

Visa mer

Exteriör

Dessutom har du allt du behöver inom gång- och cykelavstånd. Inom 350m finner du en helt nybyggd simhall med gym, padelhall, ishockeyhall och fotbollsplan. Känner du för att bada når du enkelt Görvälnsbadet inom ett perfekt cykelavstånd. Vill du att det ska vara enkelt att komma iväg till gymmet går du ner till Friskis och Svettis på ca 2 minuter. 600m bort från bostaden når du Jakobsberg centrum, där det finns pendeltåg till Stockholm C som bara tar 21 minuter. Här finns också bussar samt ett stort affärsutbud och restauranger. En busstur bort når du även Barkarby Outlet om du tex blir sugen på att shoppa dina möbler till din nya lägenhet på IKEA.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 167 kr, Tillkommer avgift för Telia Triple Play om 220 kr / månad
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m² förvaltarens information
Våning
4 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,48 %
Övrigt
- Centralt läge
- Ett stenkast till pendeltåg
- Två balkonger
- Inglasad balkong
- Balkong i fritt läge med kvällssol

Föreningen

Namn
Brf Mjölnaren i Söderdalen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
97 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Mjölnaren i Söderdalen består av 97 välplanerade lägenheter om 1-4 rum och kök. Adresserna som omfattar föreningen är Järfällavägen 94A-B, Hättkvarnsgatan 1 och Mjölgatan 2. Kvarteret består av tre bostadshus med 4-5 våningar samt källare.
En fin och lugn innergård.
Information om månadsavgiften
Tillkommer avgift för Telia Triple Play om 220 kr / månad
Tv och Bredband
För Telia Triple Play som avser Tv, telefoni och bredband debiteras en obligatorisk avgift som är inkluderad i månadsavgiften (220kr). En digitalbox per lägenhet ingår.
Parkering
I föreningen finns 46 garageplatser.
Kostnad för garage är 800 kr/mån. (Separat kö tillämpas för detta)
Övrigt
Förråd:
Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd som är placerat i källarplanet. Vissa lägenheter når sitt förråd från ett annat trapphus.

Övriga gemensamma utrymmen:
Barnvagns- och rullstolsförråd, cykelrum och städrum finns tillgängligt i källaren.
Varmvatten: Vattenburet radiatorsystem. Individuell mätning av varmvattenförbrukning. Mätare finns i varje lägenhet.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Detta är nyproduktion så inga planerade renoveringar behöver utföras de närmaste åren.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk frånluft
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
3 990 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,331%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2020-04-01
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
67 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Längs Bällstaån i södra Jakobsberg växer en helt ny stadsdel fram. Under de närmaste åren kommer ett uttjänt industriområde att förvandlas till ett femtontal bostadskvarter med sammanlagt cirka 1 250 lägenheter. Husen i Söderdalen kommer att ligga i en grön parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor för årskurs F-5 och flera av dem har även årskurs F-9. De flesta ligger inom promenad- alternativt cykelavstånd från Söderdalen. Här finns även ett tiotal förskolor, både i privat och i kommunal regi. Dessutom finns det många familjedaghem som alternativ till förskola. Inom Söderdalen planeras för två nya förskolor.

Här bor du nära naturen med alla möjligheter till rekreation och sport. I närliggande Jakobsbergs centrum finns ett hundratal butiker och gott om restauranger. Kommunikationerna till Söderdalen är mycket goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel.

JM kommer att restaurera och bredda Bällstaån i samband med att de sista kvarteren byggs. På så vis får området en fin vattenkontakt, och bryggor längs ån erbjuder plats för sol och avkoppling. Alldeles intill Söderdalen ligger Järfälla Sportcenter med sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall.

Kommunikation

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. En ny entré till pendeltåget kommer att byggas närmare Söderdalen i samband med att perrongen förlängs för att regionaltågen ska kunna stanna där. Med pendeltåget tar det 19 minuter till Stockholms central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.
Med bil tar man E18 till Stockholm city som ligger ca 20 km bort.

Närservice

På ett kort promenadavstånd nås Jakobsbergs centrum, en inglasad galleria med ett 100-tal butiker, mataffärer, systembolag, frisör, restauranger, bibliotek, post- och bankkontor, flera läkarmottagningar samt barnavårdscentral. På andra sidan E18 ligger Barkarby Handelsplats. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Övrigt

Föredrar du utomhusaktiviteter har du fina möjligheter i områdets nya parkområden och längs Bällstaån. Dessutom är det inte långt till Järvafältet, ett fantastiskt naturreservat med en bred flora och fauna och många vackra promenad- och joggingstråk.
I den västra delen av Järvafältet ligger Säby Gård. Här finns stall med ridhus och café. Här ligger också fågelrika Säbysjön som är ett populärt tillhåll för fågelskådare.
Görvälns naturreservat är en annan plats som erbjuder underbara upplevelser intill Mälaren. Här kan du ströva runt i ett arboretum med 150 olika trädarter från hela världen. Vintertid är detta även ett populärt utgångsställe för en skridskotur på Mälaren. Intill i Bruket finns slalombackar och längdskidåkningsspår.
Här ligger också vackra Görvälns slott som erbjuder sagolika vistelser i slottsmiljö. Det är ett populärt ställe för bröllop, en lyxig weekend, konferenser eller kulinariska upplevelser i restaurangen

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.