Järfällavägen 94B Jakobsberg Söderdalen
Jakobsberg Söderdalen

Järfällavägen 94B

Centralt läge med två balkonger!

Såld

Centralt läge med två balkonger!

Perfekt planerad och yteffektiv 4:a om 95 kvm med två balkonger åt två väderstreck. Den ena balkongen(ca 13kvm) är inglasad och vetter ut i österläge mot gården och den andra ligger i soligt västerläge med kvällssol i fritt läge.
Bostaden erbjuder ett stort kök med goda förvaringsutrymmen och full maskinell utrustning. Generösa sociala ytor och ljusa materialval. Tre bra sovrum, ljus hall med säkerhetsdörr. Optimala förvaringsutrymmen med separat klädkammare och flertalet garderober.
Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt separat gäst-wc i anslutning till hallen.
Denna fyra har allt som man kan tänka sig av en modern bostad i denna storleksklass! Förråd, cykelrum och barnvagnsrum i källaren.

Dessutom har du allt du behöver inom gång- och cykelavstånd. Inom 350m finner du en helt nybyggd simhall med gym, padelhall, ishockeyhall och fotbollsplan. Känner du för att bada når du enkelt Görvälnsbadet inom ett perfekt cykelavstånd. Vill du att det ska vara enkelt att komma iväg till gymmet går du ner till Friskis och Svettis på ca 2 minuter. 600m bort från bostaden når du Jakobsberg centrum, där det finns pendeltåg till Stockholm C som bara tar 21 minuter. Här finns också bussar samt ett stort affärsutbud och restauranger. En busstur bort når du även Barkarby Outlet om du t.ex. blir sugen på att shoppa dina möbler till din nya lägenhet på IKEA.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information
Fredrik Björkstrand - 073-363 96 78

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.