Vasavägen 73 Jakobsberg
Jakobsberg

Vasavägen 73

Stor inglasad balkong i fritt läge!

Såld

Stor inglasad balkong i fritt läge!

ACCEPTERAT PRIS!

En bra 3:a om 71,4 kvm med centralt läge i Jakobsberg. Ljus genomgångslägenhet med högt, ostört läge.
Rymligt kök med bra ljusinsläpp från fönsterparti och matplats för 4-6 personer. Två stora och lättmöblerade sovrum med förvaringsmöjligheter. Badrum med badkar, kommod, wc. Stort vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp samt förvaringsmöbler. Stor inglasad balkong i mysigt syd-västläge med fri utsikt.

Dessutom har du allt du behöver inom gång- och cykelavstånd. Inom 500m finner du en helt nybyggd simhall med gym, padelhall, ishockeyhall och fotbollsplan. Känner du för att bada når du enkelt Görvälnsbadet inom ett perfekt cykelavstånd. Vill du att det ska vara enkelt att komma iväg till gymmet går du ner till Friskis och Svettis på ca 2 minuter. 600m bort från bostaden når du Jakobsberg centrum, där det finns pendeltåg till Stockholm C som bara tar 21 minuter. Här finns också bussar samt ett stort affärsutbud och restauranger. En busstur bort når du även Barkarby Outlet om du t.ex. blir sugen på att shoppa dina möbler till din nya lägenhet på IKEA.

Visa mer
Slutpris

1 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.