Kopparvägen 59 Kallhäll
Kallhäll

Kopparvägen 59

Fantastisk utsikt från alla rum!

Till salu

Fantastisk utsikt från alla rum!

Varmt välkommen till Kopparvägen 59 och denna fina 2:a med milsvids utsikt!

Hissen tar dig hela vägen upp till sjunde våningen och denna fina 2:a. Här kan du njuta av en helt magisk utsikt med solchans större delen av dagen. Lägenheten är oerhört välplanerad med stora lättmöblerade rum. Gott om förvaring i rymlig klädkammare. Stambytt badrum.

Behagligt gångavstånd till centrum om 200 meter och ca ytterligare 150 meter för att komma till pendeltåget. Kanten av Görvälns naturreservat och Mälarens vatten nås med en kort promenad om ca 5 minuter. Snabb bredbandsuppkoppling till bra pris genom föreningens egna nät. I huset finns kvarterskiosk och styrketräningslokal.
Närmsta daghem, låg och mellanstadieskola är Ulvsättra som nås med en kort promenad på ca 5 minuter. Ännu kortare avstånd är det till Källtorpskolans högstadie vid centrum. I kvarteret på baksidan av husen finns härliga lekytor för barnen, här finner man fotbollsplaner, gräsmattor och lekplatser. Här finns även liten spännande lekskog och en riktigt bra pulkabacke. I Kallhällsparken nedanför huset finns allt från fågeldamm, promenadvägar, gräsmattor till en handikappvänlig lekplats invigd av prinsessan Viktoria.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 1 790 000 kr
  • Boarea: 60.5 kvm förvaltarens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 7 av 8, hiss finns
  • Avgift: 4 148 kr inkl. värme, vatten och Kabel-TV
  • Förening: Brf Koppartackan
  • Byggnadsår: 1960
  • Område: Kallhäll, Järfälla
Utgångspris

1 790 000 kr

Visningar

22 Maj 12:00 - 12:45
Öppen visning. Anmäl dig till visningen så håller vi dig informerad. Välkommen!
Håll dig uppdaterad
23 Maj 17:30 - 18:00
Öppen visning. Anmäl dig till visningen så håller vi dig informerad. Välkommen!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kopparvägen 59

Balkong

Stor inglasad balkong med ett högt och fritt läge. Här har du en fantastisk utsikt över Kallhäll, skog samt parkområden. På balkongen finns det gott om plats för en möbelgrupp!

Visa mer

Vardagsrum

Stort, härligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsdel. Det stora fönstret ger rummet extra mycket ljus. Ljusa väggar samt parkettgolv

Visa mer

Kök

Trevligt kök med en fantastisk utsikt. praktiskt kök med goda arbetsytor och förvaring i över- och underskåp. Bänkskiva av laminat med ett matchade stänkskydd i ljust kakel. Köket är utrustat med: kyl/frys, diskmaskin, mikro, ugn, spis & spisfläkt. Matplats för 4-6 personer.

Visa mer

Badrum

Snyggt stambytt badrum från -19 med vitt kakel på väggarna och svart klinkergolv. Badrummet är utrustat med; Golvvärme för extra komfort, svängbara duschdörrar, handdukstork, förvaringsskåp, handfat med kommod, vägghängd wc samt spegelskåp.

Visa mer

Hall

Hall som leder till samtliga rum i lägenheten. Förvaring i flertal garderober.

Visa mer

Sovrum

Rymligt och lättmöblerat sovrum med plats för säng och förvaringsmöbler. I anslutning till sovrummet finns bostaden rymliga klädkammare.

Visa mer

Exteriör

Du promenerar på ett par minuter ner till Kallhälls centrum och pendeltåg. Efter ytterligare några minuters promenad kommer du till grönområden och Mälaren. Vid Mälaren finns fina badstränder, klippor och en strandpromenad. Från Kallhäll är det bra kommunikationer in till Stockholm City. På ca 20 minuter tar man sig med pendeltåget in till Stockholm Centralstation, under högtrafik går tågen varje kvart.

I Kallhälls centrum finns ett utbud av affärer såsom mataffärer, blomsterbutik, restaurang, caféer, apotek, videobutik med mera. Här finns även bibliotek, tandvård och vårdcentral. För större utbud av affärer finns det en inomhusgalleria i Jakobsberg, ca 4 km från Kallhäll. Ytterligare några kilometer bort ligger IKEA och Barkarby Handelsplats med ett stort utbud av butikskedjor.

För mer information om kommunen, se www.jarfalla.se

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 148 kr, inkl. värme, vatten och Kabel-TV
Antal rum
2 rum
Boarea
60.5 m² förvaltarens information
Våning
7 av 8, hiss finns
Andel i förening
0,32198 %
Andel av årsavgift
0,32198 %
Övrigt
- Högt upp i huset
- Inglasad balkong
- Stambytt badrum
- Nära kommunikationer och natur

Föreningen

Namn
Brf Koppartackan
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
304 lägenheter, 76 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Se stadgar.
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
ALLMÄNT
Föreningen har 304 lägenheter och 76 lokaler med hyresrätt samt 31 garage. Från 2010.01.01 sker teknisk, fastighetsförvaltning och administrativ förvaltning genom HSB Norra Storstockholm, 08-58089700

Analogt TV-basutbud från ComHem ingår i månadsavgiften.
Digital-TV, bredband och telefoni kan tecknas genom Ownit eller ComHem.
Startavgift om 500 kr. Sen betalar abonnenten 149 kronor i månaden för fast internetuppkoppling på 250 Mbits/s, obegränsad surftid, fast IP-adress, felanmälan och teknisk support, 10 st e-postkonton, 100 MB utrymme för hemsida. Du kan nu även beställa telefon och TV via bredband.
Föreningen har sk Enhetsmätning. Detta innebär att föreningen köper all el till allmänna behov och till lägenheter. Respektive lägenhetsinnehavare får efter uppmätt förbrukning betala sin elförbrukning som debiteras på avier för månadsavgiften.

I varje hus finns det tre tvättstugor, en för grovtvätt och två för vardagstvätt. I anslutning till grovtvättrummet finns ett stort torkrum. Tvättstugorna är belägna på entréplan.

RENOVERINGAR
1991 Fasaderna renoverades, balkongerna byttes ut och de gamla fönstren ersattes med nya tre-glasfönster.
2000 Tvättstugor renoverades
2001 Gjordes en stamrenovering
2004-2005 Hissar renoverades
2006 Gick man över till fjärrvärme
2007 Byte av samtliga fläktar i ventilationssystemet och ett nytt sopsystem för hushållssopor installerades.
2012 Portkodsystem installerat i alla portar
2015 Renoverat tvättstugor
2016 Målning av yttertak och markarbete utanför byggnaden i form av ett byte av stenbeläggningen.
2019 Stambyte färdigställt samt slutbesiktningar genomförda.
2019 Nya hissar
2021 Taken renoverade. OVK utförd.

Kommande renoveringar

FÖRENINGSLOKALER
Det finns en föreningslokal som heter Koppargrottan. Entré till lokalen är från gatan mellan Kopparvägen 47-49. Föreningen har även ett gästrum som går att hyra för 200 kr/natt. Rummet är beläget mellan Kopparvägen 49-51. De finns också bastu/relaxavdelning, vid port 65. Koppargläntan kallas området utanför portarna 55-59, här finns bland annat två grillar och en inhägnad bollplan.

PARKERING
Boendeparkering
För 30 dagars boendeparkering krävs ett parkeringstillstånd och ett avgiftskvitto på 100 kronor. Bägge ska placeras väl synliga på framrutans insida.
All parkering gäller i högst 30 dagar. Därefter ska bilen flyttas. Efter 30 dagar räknas det som uppställning och riskerar böter och senare bortforsling.
För 12 månaders boendeparkering krävs ett parkeringstillstånd och ett avgiftskvitto på 1200 kronor. Kvitto på parkeringsavgiften beställs via Q-park telefon 0771-96 90 00. Bägge ska placeras väl synliga på framrutans insida.
Endast boende i de tre föreningarna kan mot en avgift på 250 kr erhålla ett parkeringstillstånd, max två tillstånd per lägenhet medges. Om säljare har boendeparkeringstillstånd ska de lämnas till köparen.


Korttids- och besöksparkering
En avgift om sju (7) kronor/timme ska betalas för parkeringstid mellan 19.00 och 07.00 under veckans samtliga dygn. Ett avgiftskvitto krävs och det ska placeras väl synligt på framrutans insida.

Parkeringsautomat
Det finns två parkeringsautomater, vid Kopparvägen 29 och 53.

Övervakning
Q-park ansvarar för all övervakning av parkeringarna.
Det finns även ett mycket begränsat antal garageplatser i föreningen och det är endast den som bor i föreningen som kan få hyra. Det hyrs idag ut 31 st (400kr/mån) garage för bilar och i ett garage finns det plats för tre motorcyklar. Det går att sätta upp sig i garage kö genom att lämna en skriftlig begäran i föreningens brevlåda, på Kopparvägen 43. Du ska ange ditt lägenhetsnummer, namn och adress, samt om du önskar bil- eller motorcykelplats.
Kötiden för garage är lång, ca 8 år, det står ca 30 personer i kö.

ÖVRIGT
Överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet betalas av köparen.
Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet.
Avgift vid andrahandsuthyrning, 4650 kr/år
Läs mer på föreningen informativa hemsida: www.brfkoppartackan.se

Spekulanter på lägenheten uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningens styrelse för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten.(2019-03-06)
Information om månadsavgiften
inkl. värme, vatten och Kabel-TV

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Höghus
BYGGNADSÅR
1960
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
Isolerglas
Hiss
Ja
Övrigt om byggnaden
- Vindsförråd.
- Tvättstuga.
- Grovsoprum.
- Föreningslokal.

Ekonomi

Utgångspris
1 790 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,331%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
2 500 kr/år
Försäkring
1 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 300 kr/år
Kommentar
Schablonsiffror
Nätbolag
EON
Energideklaration
Utförd 2020-01-16
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
134 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Välkommen till en gammal "brukssort" belägen vid Mälarens strand och med skogen tätt intill. De flesta boenden i Kallhäll är bostadsrätter och egna hus. Framför allt har det byggts från 1940-talet till t.om 1960-talet. Under de senaste 10 åren har ny bebyggelse vuxit fram på den gamla fabriksmarken vid Bolinder Strand.
Behagligt promenadavstånd till bad, strandpromenader, naturreservat, idrottsplats med fotbollsplaner, hockeyrink och friidrottsbanor, centrum med affärer och annan service. Biograf och bibliotek finns i Folkets Hus i centrum. Träningsmöjligheter i fräscha lokaler både hos Friskis & Svettis, samt Forma.

Kommunikation

Med pendeltåget tar resan in till staden ca 23 minuter. Byggnationen av ytterligare två spår ut till Kallhäll pågår förfullt just nu. Det innebär när detta står klart att resan in till staden kommer att gå fortare, oftare och med större tursäkerhet. Kommunikationer med buss finns till närliggande orter. Med bil tar resan in till staden ca 25 minuter.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.