Månadsvägen 36 Jakobsberg
Jakobsberg

Månadsvägen 36

Stambytt badrum och inglasad balkong i soligt läge!

Såld

Stambytt badrum och inglasad balkong i soligt läge!

Hemtrevlig 3:a om 69 kvm med insynsskyddat läge i populära Brf Västerby 2. Två rymliga sovrum. Rymligt kök med gott om förvaring och utrymme för matbord med plats för 4-6 personer. Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den inglasade balkong belägen i ett insynsskyddat och solsäkert läge!

Ett boende på Månadsvägen innebär ett centralt läge med närhet till både centrum med butiker, caféer och restauranger samt pendeltågsstation i närheten. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 19 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till en rad busslinjer och direktbussar till olika delar av stan samt access till E18/E4. Även med bara några minuters promenad bort finns simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant. Även närhet till all form av shopping i Barkarby Staden.

Visa mer
Slutpris

1 740 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.