Månadsvägen 36 Jakobsberg
Jakobsberg

Månadsvägen 36

Stambytt badrum och inglasad balkong i soligt läge!

Såld

Stambytt badrum och inglasad balkong i soligt läge!

Hemtrevlig 3:a om 69 kvm med insynsskyddat läge i populära Brf Västerby 2. Två rymliga sovrum. Rymligt kök med gott om förvaring och utrymme för matbord med plats för 4-6 personer. Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den inglasade balkong belägen i ett insynsskyddat och solsäkert läge!

Ett boende på Månadsvägen innebär ett centralt läge med närhet till både centrum med butiker, caféer och restauranger samt pendeltågsstation i närheten. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 19 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till en rad busslinjer och direktbussar till olika delar av stan samt access till E18/E4. Även med bara några minuters promenad bort finns simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant. Även närhet till all form av shopping i Barkarby Staden.

Visa mer
Slutpris

1 740 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.