Hagvägen 3 Jakobsberg
Jakobsberg

Hagvägen 3

Mysigt Br-parhus med uppfart och stor baksida med altan och trädgård!

Såld

Mysigt Br-parhus med uppfart och stor baksida med altan och trädgård!

Nu är det dags för detta unika parhus med fantastisk tomt och grönskande trädgård att byta ägare. Baksidan och dess stora altan och gräsmatta är en av dom bästa i området. Vallvägens och Hagvägen gemytliga parhus inbjuder till ett liv i stillhet med lugnet som omringar dig. Här parkerar du bilen på din egen uppfart, som faktiskt rymmer två st bilar, efter en lång arbetsdag och känner lugnet infinna sig. Väl hemma är det rimligt att tro att middagen grillas på den soldränkta baksidan och sen serveras vid matbordet under markisen. Efter middagen slår du dig ner i loungesoffan eller kanske hoppar i badkläderna och slappnar av i Jacuzzin.

Den stora gräsmattan på baksidan är perfekt om du har barn, hund, gröna odlingsfingrar eller bara vill bjuda över vännerna eller grannarna på en grill- och kubb-kväll. Hela bostaden karaktäriseras av rymd, tack vare den höga takhöjden, samt det insynsskyddade läget. Invändigt erbjuds kök och vardagsrum i en öppen planlösning, ett stort badrum, ett sovrum på nedre plan samt ett sovrum på loftet. Gott om förvaring finns i förråd på tomten. På framsidan finns en altan där morgonsolens strålar värmer medan du njuter av morgonkaffet.

Här bor du verkligen tryggt i ett lugnt och barnvänligt område, men har även närhet till buss och Jakobsberg centrum med pendeltåg. Dessutom finns naturen ett stenkast från bostaden med fina löp- och promenadstråk. På cykelsadeln når du med enkelhet bad, klippor, skidbacke, padelhall, simhall m.m.

Visa mer
Slutpris

2 820 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.