Hagvägen 3 Jakobsberg
Jakobsberg

Hagvägen 3

Mysigt Br-parhus med uppfart och stor baksida med altan och trädgård!

BUDGIVNING PÅGÅR

Mysigt Br-parhus med uppfart och stor baksida med altan och trädgård!

Nu är det dags för detta unika parhus med fantastisk tomt och grönskande trädgård att byta ägare. Baksidan och dess stora altan och gräsmatta är en av dom bästa i området. Vallvägens och Hagvägen gemytliga parhus inbjuder till ett liv i stillhet med lugnet som omringar dig. Här parkerar du bilen på din egen uppfart, som faktiskt rymmer två st bilar, efter en lång arbetsdag och känner lugnet infinna sig. Väl hemma är det rimligt att tro att middagen grillas på den soldränkta baksidan och sen serveras vid matbordet under markisen. Efter middagen slår du dig ner i loungesoffan eller kanske hoppar i badkläderna och slappnar av i Jacuzzin.

Den stora gräsmattan på baksidan är perfekt om du har barn, hund, gröna odlingsfingrar eller bara vill bjuda över vännerna eller grannarna på en grill- och kubb-kväll. Hela bostaden karaktäriseras av rymd, tack vare den höga takhöjden, samt det insynsskyddade läget. Invändigt erbjuds kök och vardagsrum i en öppen planlösning, ett stort badrum, ett sovrum på nedre plan samt ett sovrum på loftet. Gott om förvaring finns i förråd på tomten. På framsidan finns en altan där morgonsolens strålar värmer medan du njuter av morgonkaffet.

Här bor du verkligen tryggt i ett lugnt och barnvänligt område, men har även närhet till buss och Jakobsberg centrum med pendeltåg. Dessutom finns naturen ett stenkast från bostaden med fina löp- och promenadstråk. På cykelsadeln når du med enkelhet bad, klippor, skidbacke, padelhall, simhall m.m.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 2 690 000 kr
 • Boarea: 55 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Avgift: 3 210 kr inkl. vatten, kabel-TV (exkl. värme och sophämtning)
 • Förening: Vallvägen i Järfälla, brf.
 • Byggnadsår: 1999
 • Område: Jakobsberg, Järfälla
Högsta BUD

2 690 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Välkommen till Hagvägen 3

 • En av dom bästa tomterna i området!
 • Huskänsla
 • Jacuzzi på insynsskyddad baksida
 • Stabil förening
 • Väldigt lugnt område
 • Gångavstånd till både Centrum och natur

Skymning

Visa mer

Exteriör baksida

Mysig baksida med allt du kan tänkas behöva! Altanen är stor och erbjuder både loungehörna och matbordsplats, samt en insynsskyddad hörna för jacuzzin (som givetvis följer med huset). Vid loungehörnan finns en motordriven markis, perfekt för dom soligaste dagarna. Baksidan vetter i perfekt soldränkt sydvästläge så här kan du avnjuta solen från efter lunch och hela kvällen. Invid altanen finns en alldeles lagom stor gräsmatta, tillräckligt för att kunna ha lite odling men inte för stor så att skötseln tar över. Den mysiga baksidan ringas in av ett fint staket, med belysning, samt häckar åt båda sidor mot grannarna. Altanen är behandlad nyligen så du behöver inte tänka på skötseln av den på många år.

Visa mer

Exteriör framsida

Bra uppfart med plats för två bilar. Här finns morgonsolen och en altan att avnjuta morgonkaffet på.

Visa mer

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med härlig rymd tack vare takhöjden. Här finns plats för stor soffgrupp och tv-möblemang, eller en mindre soffa och matbord för den som önskar.

Visa mer

Kök

Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns varmluftsugn, induktionshäll (obs att en av plattorna är trasig), spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys från november 2021

Visa mer

Loft

Loftet är stort och rymmer dubbelsäng samt bra förvaringslösning. Här finns bra förvaring i en garderob som medföljer bostaden, och förvaringsutrymme bakom där du kan bygga din förvaringslösning så som du vill ha den. Idag står här trådbackar som är lösa och tas med av nuvarande ägare, samt ett ELFA-system som medföljer bostaden.

Visa mer

Sovrum

Sovrum på nedre plan som idag används som matsal. Tack vare takhöjden kan man enkelt sätta in förvaringssystem, eller kanske bygga en våningssäng eller ett litet loft. Utgång till altanen på framsidan

Visa mer

Badrum

Stort badrum med wc, kommod, spegelskåp, frånluftsvärmepump (från 2019) samt en arbetshörna för kläder, med tvättmaskin (från 2019) och torktumlare.

Visa mer

Hall

Mysig hall med avhängningsmöjligheter samt förvaring i städgarderob.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 210 kr, inkl. vatten, kabel-TV (exkl. värme och sophämtning)
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m² förvaltarens information
Andel i förening
1,7003 %

Föreningen

Namn
Vallvägen i Järfälla, brf.
Antal lägenheter
44 lägenheter
Allmänt om föreningen
Föreningens fastighet består av 16 parhus och 12 grändhus, totalt 44 lägenheter, belägna mitt inne i Västra Jakobsberg bland villor och grönområden.

KABEL-TV, BREDBAND & TELEFONI
I månadsavgiften ingår Kabel-TV från ComHem.
Brf Vallvägen har tecknat avtal med Comhem för bredband, telefoni och TV-kanaler via kabel-TV nätet. Den boende får själv avgöra om den vill ha någon av följande tjänster, bredband, telefoni eller digital-TV eller alla, via sitt kabel-TV uttag och i sådana fall tecknas ett avtal direkt med Comhem för dessa tjänster.

Information om fönster samt ventilation
I föreningens byggnader är samtliga fönster treglasfönster. Fönstren är öppningsbara, förutom de två stora i vardagsrummet. Ovanför nästan alla fönster finns en spaltventil som i möjligaste mån bör stå i öppet läge, för ventilationens skull. Under vintern kan det bli lite väl kallt om de står öppna, då kan kan man ha dessa stängda.

Föreningen har i avtalet med Comhem ett basutbud.

RENOVERINGAR
Husen har genomgått fasadmålning sommaren 2015. Detta brukar genomföras vart tionde år.
Under 2016 genomfördes fönster-och dörrbyte. Dessa åtgärder påverkade inte avgiften, då föreningens ekonomiska tillgångar täckte dessa kostnader.

Överlåtelseavgift 2,5% prisbasbelopp
Pantsättningsavgift 1% prisbasbelopp

Föreningen har en egen hemsida: www.vallvagen.se

Spekulanter på lägenheten uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningens styrelse för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten.
Information om månadsavgiften
inkl. vatten, kabel-TV (exkl. värme och sophämtning)
Övrigt
Föreningen godkänner uthyrning av bostaden i andra hand om man ska arbeta eller studera på annan ort. Även "provboende" är ett godtagbart skäl till att hyra ut i andra hand.

Den maximala tiden att hyra ut en bostad är två år. Styrelsen godkänner 1 år i taget.

Ansökan vill styrelsen ha in skriftligen. Blankett för ansökan om 2:a handsuthyrning finns att hämta hos styrelsen.

Ansökan lämnas till någon i styrelsen och beslut fattas på kommande möte.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Parhus
BYGGNADSÅR
1999
Uppvärmning
Vattenburen värme
Fönster
3-glas
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
Frånluftsvärmepumpen sköts av föreningen. Bostadsrättsägaren ansvarar för rengöring av dess filter.
Öppet fiber finns indraget i huset, det finns också möjlighet att välja "3hål i väggen" via Comhem.
Övriga byggnader/utrymmen
Intill bostadens ytterdörr finns ett förråd. I förrådet finns det eluttag.
Uppfart intill huset med plats för två bilar.

Ekonomi

Utgångspris
2 690 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,331%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
18 900 kr/år
Försäkring
2 040 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
20 940 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
El: Inkl hushållsel och uppvärmning
Energideklaration
Utförd 2018-03-16
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
104 kWh per kvm och år

Omgivning

Kommunikation

Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Pendeltåg från Jakobsberg går 4-8 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Till Stockholm city är det ca 20 km, med bil tar man E18.

Närservice

Endast fem minuter till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar man nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se
I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Övrigt

FRITID OCH NATUR
Det finns många natursköna gång- och cykelvägar i Järfälla kommun. Det är nära till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden såsom Järvafältet, Görväln och fantastiska Ängsjö frilufsområde. För den träningsintresserade finns SATS -gym, Friskis & Svettis och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv och barnomsorg finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.