Trappebergsvägen 55 Stäket
Stäket

Trappebergsvägen 55

Ett stenkast från Mälaren och badplats!

Såld

Ett stenkast från Mälaren och badplats!

Välkommen till Trappeberg - ett lugnt barnvänligt område i närheten av Mälarens strandkant. Från huset är det endast 200m till den sköna strandpromenaden och badplatsen. Det är inte alltför sällan man skymtar grannarna i badrock på väg ner till morgondoppet. Varma dagar tar det inte ens 5 minuter, från att ytterdörren är stängd, förrän man doppat sig i Mälaren! Huset är perfekt för barnfamiljen, med ett lugnt läge på mysig återvändsgata. I husområdet finns trevliga lekytor på gräsmattor, liten skog, samt ett par lekplatser. Regniga dagar har man samfällighetslokalen ett stenkast bort, här kan barnen ta med kompisarna. Med en kort promenad når man även Bonäsbadets bryggor och ett par båtklubbar. Busshållplats och bra mataffär finns i direkt närhet till området.

Invändigt erbjuder huset kök, badrum och två sovrum på övre plan, och på nedre plan finns vardagsrum, badrum, tvättstuga, klädkammare, sovrum samt utgång till den insynsskyddade baksidan. På baksidan sitter man inbäddad i grönska och tomten är lagom stor för att skötseln inte ska ta över. På entrésidan finns en stor fin stenlagd uteplats med kvällssol. Dom två trivsamma uteplatserna på bak- och framsida ger möjligheten att hela tiden välja mellan sol och skugga. Det finns grannar i området som har byggt balkong på övre plan (ansökan om bygglov för detta sker hos Järfälla kommun). Om det blir godkänt så får du en härlig balkong på övre plan med sjöglimt.

Stäket är ett attraktivt område och en härlig plats för barnfamiljer och för de som gillar att vara nära natur och ute på sjön men som ändå har närhet till all samhällsservice som skola och förskola samt affärer. Här finns exempelvis den mycket uppskattade Iljansbodaskolan, samt även en förskola. Ytterligare en nybyggd förskola på Almarevägen ligger ca 350 meter bort. Huset ligger nära Järvafältets naturreservat för rekreation. Sommartid kan man cykla eller promenera i skogsområdet och med fördel ta med sig bärhinken och svampkorgen på hösten. På vintern skidorna, för att kanske ta något skidspår mot Ängsjö friluftsgård. Ängsjöområdet erbjuder en hel del att välja på med café, stuguthyrning, bastu kanotuthyrning, grillplatser, badplatser, stora öppna härliga gräsytor för lekar och spel. Låt barnen leka i indianbyn eller på fortet, spännande klippor att klättra i, äventyrsstig, bra skidbacke för de första svängarna. Du kan också välja att jogga i något av de preparerade motionsspåren som erbjuds, och använda utegymet. Utöver det finns flera fina kända golfklubbar på nära avstånd. Ute på Almare Stäket finns stall, hästpoloklubb och sköna landskap att vandra i.

Visa mer
Slutpris

4 675 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.