Såld lägenhet på Väderkvarnsgatan 3 i Jakobsberg
Jakobsberg

Väderkvarnsgatan 3

Såld

Varmt välkommen till denna mycket ljusa och generös gavel 4:a med stor inglasad balkong i härligt söderläge.

I denna bostad blir man bortskämd med en hög standard och en mycket trivsamt genomtänkt planlösning. Lägenheten bjuder på ljusa ytor från stora fönsterpartier, ett flytande träparkettgolv samt målade väggar, två yteffektiva och funktionella sovrum, varav ett "master bedroom". Det stora sovrummet erbjuder bra förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderober, gott om plats för en stor dubbelsäng samt skrivbordet. Lägenheten har tillgång till ett stort badrum med en tilltagen duschhörna, kommod med handfat samt tvättdel, men även en gästtoalett med WC, handfat och Kommod, utöver detta finns ett fräscht varmt källarförråd att tillgå.

Stor Inglasad balkong med söderläge. Här kan man möta tidiga vårsolstrålar till att njuta solen hela dagen. Tack vare storleken finns det en stor valfrihet av möblering av utemöbler.

Bostaden har genomgående ekparkett, målade väggar, fönsterbänkar i sten samt vita släta innerdörrar.

Kök med vita skåpssnickerier och rostfria vitvaror från Siemens med inbyggd mikro och varmluftsugn i högskåp, inbyggnadsspis med induktionshäll, hel kyl och frys, helintegrerad diskmaskin.

Bostaden ligger i kvarteret Söderdalen och således närmast pendeltåg och Jakobsbergs centrum. Söderdalen ligger inom några minuters promenad till mycket goda kommunikationer. Med pendeltåget från Jakobsbergs station tar det 19 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till en rad busslinjer och direktbussar till olika delar av stan samt access till E18/E4. Stenkast till simhall, tennishall, fotbollsplaner och hockeyhall. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant.

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.