Kopparvägen 22 Kallhäll
Kallhäll

Kopparvägen 22

Gavellgh med trädgård och uteplats!

Till salu

Gavellgh med trädgård och uteplats!

Radhuskänsla! Underbart skönt lägenhetsboende. Uteplatser, balkong och trädgård i lugnt ljust sydöstläge mot liten skogsallmänning. Bekvämt med kort gångavstånd till centrum, tåg, natur och Mälaren. Genomgående fint skick. Badrum stamrenoverat.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 2 295 000 kr
  • Boarea: 86 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Avgift: 6 702 kr Inkl värme, VA och sophämtning.
  • Förening: HSB Brf Kopparskölden
  • Byggnadsår: 1962
  • Område: Kallhäll, Järfälla
Utgångspris

2 295 000 kr

Visningar

5 Jul 17:30 - 18:00
Visning dagtid, eller annan tid, ring mäklaren
Håll dig uppdaterad
7 Jul 16:30 - 17:00
Visning dagtid, eller annan tid, ring mäklaren
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Kent Nordh

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kopparvägen 22

  • Radhuskänsla i boendet
  • Underbar trädgård och sköna uteplatser
  • Nära till allt, men lugnt läge mot allmänning

Välkommen till ett mycket trevlig boende, som sällan kommer ut på marknaden. Här får man tillgång till en av få centralt belägna lägenheter, som liknar ett radhusboende! Dessutom den ena av endast två befintliga gaveltreor!

Generös 3:a i etage, som bjuder på ett härligt ostört läge mot ett litet skogsområde. Här har man sköna uteplatser plus en balkong, så man kan förflytta sig mellan sol och skugga, såsom det passar en. Fin och mycket välskött trädgård med lekvänlig gräsmatta inramad med vitt staket. Här kan man njuta av fruktträd, jordgubbar, syrener och blommor. Tack vare gavelläget har barnen ytterligare bra lekytor att tillgå direkt utanför tomten.

Lägenheten har genomgående ett mycket välskött skick.
På ovanvåningen finns två stycken rymliga sovrum med fina ekparkettgolv, från det ena sovrummet finns utgång till balkong. Badrummet renoverades i samband med stambytet 07/08. Bra förvaring genom två klädkammare, den större klädkammaren kan tjäna både som barnrum och kontorsrum. Hallen har ett tåligt lättstädat klinkergolv och vitmålade väggar. Ljus öppen trapp ned till suterrängvåningen. Smidesräcke och vit ledare. Trappens väggar går i ljus vit färg.

På suterrängvåningen finns ett rejält kvadratiskt kök, med plats för många gäster runt matbordet. Kökets inredning ger ett smakfullt modernt intryck. Mycket gott om förvaring samt bra avställning/arbetsytor. Även köket har ett tåligt lättstädat klinkergolv i ljusgrå ton. Rymligt vardagsrum med laminatgolv och väggar i brun färg med sandfärgad fondvägg. Från vardagsrummet finns altandörren till uteplatsen och den lummiga trädgården. Gästtoalett finns för att undvika extra spring i trappan, även den är renoverad 07/08. Bra förråd under trappen. Vid trappan finns en liten hall som rymmer det lilla kontoret och datorn.
Vita innerdörrar.

På Kopparvägen finns en ny fin förskola. Närmsta låg och mellanstadieskola är Ulvsättra som nås med en kort promenad på ca 5 minuter. Ännu kortare avstånd är det till Källtorpskolans högstadie vid centrum. I kvarteret finns härliga lekytor för barnen. Runt grannhusen på Kopparvägen finns fotbollsplaner, gräsmattor och lekplatser. Här finns även liten spännande lekskog och olika pulkabackar. I Kallhällsparken nedanför huset finns allt från fågeldamm, promenadvägar, gräsmattor till en handikappvänlig lekplats invigd av prinsessan Viktoria.

Mycket bekvämt bra läge i Kallhäll, till pendeltåget promenerar man på några få minuter. I centrum finns postservice, biograf, bank, mataffärer samt övrig handel, i anslutning till centrum finns dessutom vårdcentral, bibliotek och Gym.
Till Mälarens bad och båthamn är det också en kort promenad, man når strandpromenaden, bad och grönområden i Kallhäll med en promenad på ca 10 minuter.
Drygt 5 km kilometer till det stora handelsområdet vid Barkarbystaden, med bl.a Stockholm Outlet, IKEA och ett stort antal affärer inom alla branscher. Skulle inte detta räcka till så finns Jakobsbergs innecentrum med dess affärer, biograf och bibliotek. Här finns även övrig service såsom tandläkare, apotek, vårdcentral m.m.

Tomt och altan

Generös 3:a i etage, som bjuder på ett härligt ostört läge mot ett litet skogsområde. Här har man sköna uteplatser plus en balkong, så man kan förflytta sig mellan sol och skugga, såsom det passar en. Fin och mycket välskött trädgård med lekvänlig gräsmatta inramad med vitt staket. Här kan man njuta av fruktträd, jordgubbar, syrener och blommor. Tack vare gavelläget har barnen ytterligare bra lekytor att tillgå direkt utanför tomten.

Visa mer

Kök

Stort härligt kök med gott om plats för matgäster. Hela köket går i en modern stil med nya vita luckor och fronter från 2019. Bänkskivor i gedigen ek och ovan dem ett tåligt kakel i grå ton, som bryter effektfullt mot det vita. På golvet finns ett tåligt lättstädat klinkergolv och väggar är målade i en ljus ton. Maskinellt finns en spis. Hel kyl och hel frys. Diskmaskin och spisfläkt. Fönster mot tomten i söder.

Visa mer

Vardagsrum

Stort vardagsrum i vinkel mot trappen. Här finns ett laminatgolv och väggar i brun färg med sandfärgad fondvägg. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti och altandörren ut mot trädgården. Vardagsrummets vinkel mot trapp och gästwc kan utnyttjas som liten kontorsdel, eller rymma en skön möbel. Här finns ett flertal platssnickrade bokhyllor. Under trappen finns ytterligare förvaringsytor.

Visa mer

Sovrum 1

Rejält sovrum med fönster mot skogsparti i söder. Ekparkettgolv och tapet i ljusbrun kulör, med en mönstrad fondtapet i svart. Med utgång från rummet finns en skön balkong att möta vårens första solstrålar. Här växer blommor bra. Enkelt att hänga ut och vädra täcken och kläder. I anslutning till detta rummet finns även en stor klädkammare med dubbelgarderob som ingår i köpet. Detta rummet används ibland som kontorsrum eller liten barnkammare.

Visa mer

Sovrum 2

Stort sovrum med fönster mot skogsparti i söder. Ekparkettgolv och väggar målade i brun färg.

Visa mer

Badrum

Fräscht helkaklat badrum renoverat 07/08, i samband med stamrenovering. Klinkergolv och vita helkaklade väggar. Duschhörna, handfat med kommod, wc och skåpinredning i svart. Tvättmaskin installerad och ingår i köpet.

Visa mer

Gäst-wc

Fräsch separat toalett, som renoverades 07/08 i samband med stamrenovering. Klinkergolv i ljus sandfärgad ton. Målade väggar i vitt. Fräsch inredning bestående av handfat, wc och spegel.

Visa mer

Hall

Välkomnande ljus hall med trapp som leder ned till souterrängvåningen. Hallen har ett tåligt lättstädat klinkergolv och ljusa vita väggar. Klädkammare i anslutning.

Visa mer

Klädkammare / kontor

En av lägenhetens två klädkammare, som ligger i anslutning till sovrum 1. Detta utrymmet kan med fördel användas som kontorsrum. Befintlig dubbelgarderob ingår i köpet.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 702 kr, Inkl värme, VA och sophämtning.
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
86 m² föreningens information
Andel i förening
2,31873 %
Andel av årsavgift
2,31873 %

Föreningen

Namn
HSB Brf Kopparskölden
Överlåtelseavgift
1 183 kr
Pantsättningsavgift
473 kr
Allmänt om föreningen
Byggår 1962. Registrerad som förening i maj 2006. Adresser: Kopparvägen 22-34. 56 lgh och 52 bilplatser. Förvaltas av HSB.

P- platser utan el kostar 220kr /månad. SOM KÖPARE HAR DU FÖRTUR TILL DEN SÄLJANDES P-PLATS. Handläggs av HSB tel 010-4425000.
Tvättstuga finns mellan port 26-28.
Cykelrum/barnvagnsrum finns på gaveln vid port 34.
Stambytt år 2007/2008.
Fönsterbyte/entrédörrar 2014/15.


INTERNET & KABELTV
Tele2

Överlåtelseavgift 1183 kr betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift 473 kr/pantsättning.
Information om månadsavgiften
Inkl värme, VA och sophämtning.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Låghus
BYGGNADSÅR
1962
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
Isolerglas
VENTILATION
Mekanisk frånluft
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd och två stycken matkällarförråd.

Ekonomi

Utgångspris
2 295 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,168%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 600 kr/år
Försäkring
2 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 600 kr/år
Energideklaration
Utförd 2019-06-27
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
130 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Välkommen till en gammal "brukssort" belägen vid Mälarens strand och med skogen tätt intill. De flesta boenden i Kallhäll är bostadsrätter och egna hus. Framför allt har det byggts från 1940-talet till t.om 1960-talet. Under de senaste 10 åren har ny bebyggelse vuxit fram på den gamla fabriksmarken vid Bolinder Strand.
Behagligt promenadavstånd till bad, strandpromenader, naturreservat, idrottsplats med fotbollsplaner, hockeyrink och friidrottsbanor, centrum med affärer och annan service. Biograf och bibliotek finns i Folkets Hus i centrum. Träningsmöjligheter i fräscha lokaler både hos Friskis & Svettis, samt Forma.

Kommunikation

Med pendeltåget tar resan in till staden ca 23 minuter. Byggnationen av ytterligare två spår ut till Kallhäll pågår förfullt just nu. Det innebär när detta står klart att resan in till staden kommer att gå fortare, oftare och med större tursäkerhet. Kommunikationer med buss finns till närliggande orter. Med bil tar resan in till staden ca 25 minuter.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.