Trålargränd 33 Viksjö
Viksjö

Trålargränd 33

Gavelradhus i bästa läge!

Kommande

Gavelradhus i bästa läge!

Detta gavelradhus med soldränkt uteplats på populära Trålargränd får ni ej missa. Utöver en välplanerad planlösning och generösa förvaringsmöjligheter finner ni här ett magiskt genomgående ljusinsläpp.

Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med trevliga grannar, närhet till fina promenadstråk och grönområden. På cykeln kan du enkelt ta dig till Mälarens glittrande vatten. Busskommunikationer är inte långt från bostaden. Dessa kan ta dig till in till Barkarby station/ Jakobsbergs Centrum samt pendeltågskommunikationer som tar dig in till Stockholms Central på omkring 20 minuter.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 2 290 000 kr
  • Boarea: 58 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Avgift: 2 316 kr inkl. sophämtning, exkl. VA och värme
  • Förening: Brf Glädjen i Viksjö
  • Byggnadsår: 1977
  • Område: Viksjö, Järfälla
Utgångspris

2 290 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Trålargränd 33

Exteriör baksida

Magisk baksida i ett insynsskyddat läge med sol stora delar av dagen

Visa mer

Exteriör framsida

Gavelläget ger möjligheten att ha sina egna planteringar

Visa mer

Exteriör

Lugn gata där närheten till naturen är påtaglig, särskilt genom det natursköna friluftsområdet Görvälns naturreservat vid Mälaren. Barnvänligt och populärt område med en kort promenad till förskola och skola (utan att korsa stora vägar).
Promenadavstånd till Viksjö centrum, som har ett brett utbud av affärer och service bl.a. apotek, vårdcentral, tandläkare och systembolag. ICA Viksjö är känd för sin välfyllda delikatessdisk och fräscha grönsaksavdelning. I Viksjö finns också restauranger med rättigheter samt pizzeria.
Från bostaden har man gång/cykelavstånd till tre olika bad - ett stort samt två mindre. För den som är intresserad av golf finns Viksjö GK i närheten. Här bor man nära Barkarby handelsplats, IKEA och växande Barkarbystaden. Man har även nära till elljusspår i Sandvik samt Brukets skidbacke! I området finns även buss som tar dig runtom i Viksjö samt till Jakobsberg och Barkarby. Med pendeltåget från Jakobsbergs station tar det 20 min och från Barkarby station tar det 17 min in till T-centralen.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 316 kr, inkl. sophämtning, exkl. VA och värme
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m² föreningens information
Andel i förening
0,62366 %
Andel av årsavgift
0,62365 %
Övrigt
- Gavelläge
- Soldränkt uteplats
- Bra kommunikationer

Föreningen

Namn
Brf Glädjen i Viksjö
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Glädjen i Viksjö
Föreningen bildades år 2012 och föreningens fastighet (Järfälla Viksjö 6:447) förvärvades genom ombildning i juni år 2013. Brf Glädjen i Viksjö består av adresserna: Forellgränd 1-72 och Trålargränd 1-61. Föreningen består av 110 (2-4rok) lägenheter samt en kvarterslokal, tvättstuga och parkeringsplatser. Föreningen har hyresrätter kvar som idag utgör en dold tillgång.

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
Trädfällning har genomförts i lekparkerna.
Takreparationer har genomförts.
Underhåll balkonger samt panel förråd är genomfört
Nya lekplatser

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Föreningen hus är i gott skick och det finns inga större renoveringar planerade, endast normalt periodiskt underhåll.

TV & BREDBAND
Alla lägenheter har fibernät (Zitius) indraget för TV och Internetåtkomst. Det finns inga avtal med en leverantör. Den boende tecknar eget avtal med den leverantör den vill ha.

PARKERING:
P-platser utan el kostar 220:-/mån.
P-platser med el kostar 320:-/mån.
Totalt 120st p-platser. 10st gästparkeringar.
En av säljarens platser medföljer bostaden.

I avgiften ingår: sophämtning, gemensamhetslokal, tvättstuga och underhåll av gångvägar och belysning. Lägenheterna är eluppvärmda liksom vattnet, VA och värme ingår inte i avgiften. Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget el-avtal och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen.

Föreningen har två tvättstugor (varav en grovtvättstuga) och två sophus som ligger i separat hus centralt belägna i området. En kvarterslokal som medlemmarna kan hyra.

Föreningens har fina och barnvänliga innergårdar med naturmark, träd, buskar, planteringar gräsytor och flera sittgrupper och lekplatser.

Överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp.
Pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp.

Epost till styrelsen: gladjeniviksjo@gmail.com

www.gladjen.net
Spekulanter på lägenheten uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningens styrelse för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten.
Information om månadsavgiften
inkl. sophämtning, exkl. VA och värme

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
BYGGNADSÅR
1977
Uppvärmning
Direkt El
Fönster
2+1 glas
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
Uteplatsen är föreningens mark som du som boende får nyttja. Eventuella förändringar ska godkännas av föreningen.
Övriga byggnader/utrymmen
Tvättstuga
Föreningslokal

Ekonomi

Utgångspris
2 290 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,331%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
10 807 kr/år
vatten
1 300 kr/år
Försäkring
2 598 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
14 705 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2019-11-25
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
109 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Viksjö centrum med fullt serviceutbud finns på promenadavstånd från bostaden. Bussar till både Jakobsberg och Barkarby går i nära anslutning till bostaden.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med såväl pendeltåg och buss till både Jakobsbergs centrum och Barkarby station. Från Jakobsberg till Stockholm central med pendeltåget tar resan ca 19 min och från Barkaby ca 16 min. Dagtid går tågen ca 4 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. På morgonen går direktbuss 561X in till Sergels torg.

Närservice

Shopping och service i Jakobsberg och Barkarby:
I Jakobsbergs centrum finns den inglasade gallerian Stråket med en mängd butiker. I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby handelsplats som växer hela tiden. Här finns bl.a. IKEA, Bauhaus, Plantagen, Stockholm Quality Outlet och flera andra stora butikskedjor.

Viksjö:
Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt familjevänligt område nära grönområden och Mälaren. Promenadavstånd till Viksjö centrum, som har ett brett utbud av affärer och service bl.a. apotek, bank, bibliotek och systembolag. ICA Viksjö är känd för sin välfyllda delikatessdisk och fräscha grönsaksavdelning. I Viksjö finns också restauranger med rättigheter samt pizzeria.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.