Såld lägenhet på Minutgränd 1 i Jakobsberg
Jakobsberg

Minutgränd 1

Gavelläge med fönster i tre väderstreck!

Såld

Gavelläge med fönster i tre väderstreck!

Hemtrevlig 3:a om 76 kvm på populära Minutgränd! Välkomnade hall med gott om förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Två rymliga och lättmöblerade sovrum med trevlig utsikt. Välplanerat kök med gott om förvaring och arbetsytor med matplats för ett sällskap om ca 6 personer. Högt läge och solig balkong. Eftersom denna bostad ligger i gavel finns möjligheten att dela av vardagsrummet och få ett ytterligare sovrum med fönster! Strax utanför finns lekplats och mysig park.

Bostaden är belägen i Brf Wibbla Äng som är en välskött förening med en mycket god ekonomi. Även fast man har gjort det mesta av större underhåll på husen, kan man fortfarande hålla en av de lägre månadsavgifterna per kvm i Järfälla. Föreningen har under senare tid renoverat fasader, balkonger, portuppgångar och entrédörrar. Man har bytt ut alla fönster till nya isolerglas, man har renoverat stammarna genom relining, efter fönsterbytet genomfördes ventilationsrenovering. Även allmänna ytor såsom gårdar, flertalet lekplatser, tvättstugor är mycket välskötta. Föreningens medlemmar kan också njuta av en egen bastu. För den som vill hålla sig i bra form finns dessutom ett eget gym.

Inte nog med att Wibbla äng är en eftertraktad förening med god ekonomi, läget är också optimalt för den som vill bo både centralt och nära naturen. Att bo på Minutgränd är som att bo i navet på ett hjul, härifrån är det lagom långt till allt väsentligt. Till pendeltåget, Jakobsbergs centrums alla butiker, restauranger, cafeér och i övrig service är det drygt en 1 km. Vänder man kosan västerut är man snart ute vid Mälarlandskapet och Görvälns naturreservat. Sommartid kan man ströva i skog och mark, ta ett bad nere vid Görvälnsbadet eller sätta sig vid Görvälns slottscafeé med en bok och blicka ut över Mälaren. I direkt närhet till Minutgränd finns Jakobsbergs idrottscentra, med 5 minuters promenad når man simhallen, hockeyrinkarna, sporthall, padelhall och fotbollsplaner med konstgräs. På föreningens fina innergård finns både lekplats och grillplatser. Här samlas familjerna och leker, grillar och umgås hela sommarhalvåret, och grannsämjan är god!

Visa mer
Slutpris

2 270 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.