Såld lägenhet på Hammarvägen 54 i Jakobsberg
Jakobsberg

Hammarvägen 54

Såld

Välkommen till Hammarvägen - en lugn och barnvänlig plats att kalla hem. Denna ljusa och trivsamma lägenhet ligger högst upp i låghuset och har en genomgående planlösning med fönster på både framsidan och baksidan. Med en balkong och vardagsrummet som öppnar upp mot föreningens stora innergård kan du njuta av en lugn och avskild tillvaro. Köket och sovrumsfönstren vetter mot en lugn gata och ett mysigt skogsparti.

Denna unika lägenhet har en av de få utbyggda och renoverade badrummen i området som gjordes samtidigt som stamrenoveringen. Planlösningen är mycket välplanerad och yteffektiv, och balkongen är inglasad vilket gör den perfekt för avkoppling på eftermiddagen.

Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi. Det finns gratis parkering på gatan utanför eller möjlighet att hyra en boendeparkering i föreningen för 150 kr per månad. Innergården är stor och härlig, med utrymme för lek och socialt umgänge. Här kan du använda föreningens partytält, grilla eller ta ut din egen grill från grillrummet under de härliga sommarkvällarna. Det finns även gott om plats för kubbspel, fotboll och andra aktiviteter.

Du har bara en kort promenad till Jakobsbergs centrum, där du kan hitta allt från en galleria till restauranger, caféer, pendeltåg och bussar. På bara 10 minuters promenadavstånd finns även ett av Stockholms största shoppingområden med allt från IKEA till märkesbutiker i Stockholm Quality Outlet. Järvafältets sjöar och naturområden ligger ungefär 15 minuters promenad från bostaden.

Visa mer
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.