Stråvägen 2 Viksjö
Viksjö

Stråvägen 2

Insynsskyddad 3:a med möjlighet att göra om till ditt drömhem

Såld

Insynsskyddad 3:a med möjlighet att göra om till ditt drömhem

Här på 3:e våningen i hus med hiss bor du ostört utan insyn, och med grönskan utanför. Här finns möjlighet att skapa ditt drömhem precis så som du vill ha det. Det behöver inte bli så dyrt heller, för här har du tur! Föreningen ska nämligen genomföra ett stambyte, vilket innebär att dom kommer att stå för kostnaden att renovera badrummet. Lägenheten är väl disponerad med sina 88kvm, med en hall med mycket förvaring samt klädkammare, två sovrum varav båda rymmer dubbelsäng, badrum, separat tvättstuga, vardagsrum med generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier samt ett stort kök med matplats. Givetvis finns även den fina och rymliga balkongen i perfekt sydvästläge, och med en oerhört fin utsikt över grönskan utanför.

Viksjö är ett populärt område tack vare dess lugn och närhet till naturen. På Stråvägen bor du också med bara några minuters gångavstånd till Viksjö centrum, som har ett stort affärsutbud, restauranger, vårdcentral, apotek m.m. Bussförbindelser till pendeltåget finns nära bostaden och tar dig smidigt till Jakobsberg centrum. I närheten av bostaden finns även flertalet skolor samt förskolor.

Visa mer
Slutpris

2 360 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.