Hammarvägen 36 Jakobsberg
Jakobsberg

Hammarvägen 36

Högst upp i huset med balkong mot lummig innergård!

Såld

Högst upp i huset med balkong mot lummig innergård!

En bra 3:a om 71 kvm med centralt läge i Jakobsberg. Ljus genomgångslägenhet med högt, ostört läge.
Rymligt kök med bra ljusinsläpp från fönsterparti och matplats för 4-6 personer. Två stora och lättmöblerade sovrum med förvaringsmöjligheter. Helkaklat stambytt badrum med duschhörna. Stort vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp samt förvaringsmöbler. Balkong i mysigt syd-västläge med fri utsikt mot föreningens innergård.

Med lägenheten medföljer ett förråd i källarplan samt matförråd. Tvättstuga når du enkelt i huset. Inom ett stenkast finns matbutik samt restaurang. Gratis parkering på gatan, och för den som vill ha en garanterad plats finns en parkering i närheten med en billig avgift.

Bekvämt boende med närhet till centrum och kommunikationer. Till centrum och pendeltåget promenerar man på några få minuter. I Jakobsbergs centrum finns restauranger, klädaffärer, bank, mataffärer samt övrig handel. I anslutning till centrum finns dessutom bibliotek och närhet till vårdcentral etc.

Närhet till Barkarby handelsplats, IKEA grönområden och Mälaren.

Läs gärna mer om förening på deras hemsida.
http://www.brfjarfallahusen.se/maklarinfo/

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.