Hammarvägen 36 Jakobsberg
Jakobsberg

Hammarvägen 36

Högst upp i huset med balkong mot lummig innergård!

Såld

Högst upp i huset med balkong mot lummig innergård!

En bra 3:a om 71 kvm med centralt läge i Jakobsberg. Ljus genomgångslägenhet med högt, ostört läge.
Rymligt kök med bra ljusinsläpp från fönsterparti och matplats för 4-6 personer. Två stora och lättmöblerade sovrum med förvaringsmöjligheter. Helkaklat stambytt badrum med duschhörna. Stort vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp samt förvaringsmöbler. Balkong i mysigt syd-västläge med fri utsikt mot föreningens innergård.

Med lägenheten medföljer ett förråd i källarplan samt matförråd. Tvättstuga når du enkelt i huset. Inom ett stenkast finns matbutik samt restaurang. Gratis parkering på gatan, och för den som vill ha en garanterad plats finns en parkering i närheten med en billig avgift.

Bekvämt boende med närhet till centrum och kommunikationer. Till centrum och pendeltåget promenerar man på några få minuter. I Jakobsbergs centrum finns restauranger, klädaffärer, bank, mataffärer samt övrig handel. I anslutning till centrum finns dessutom bibliotek och närhet till vårdcentral etc.

Närhet till Barkarby handelsplats, IKEA grönområden och Mälaren.

Läs gärna mer om förening på deras hemsida.
http://www.brfjarfallahusen.se/maklarinfo/

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.