Såld parhus på Astronomivägen 39 i Skälby
Skälby

Astronomivägen 39

Såld

Accepterat pris!

Varmt välkommen till Astronomivägen 39 och detta rymliga parhus!

Bostaden är belägen i familjevänliga Skälby, i ett lugnt och idylliskt kvarter. Huset ligger på en återvändsgränd, där ni slipper förbipasserande bilar, och barnen kan leka tryggt och cykla fritt i området med närheten till ett flertal bra förskolor och skolor.

Här välkomnas ni av en trevlig framsida där ni kan parkera bilen framför huset under carporten med laddstolpe perfekt för dig som har hybrid/elbil. Från carporten möts ni av en av bostadens insynsskyddade uteplatser samt trädgård. Vidare in i bostaden möts vi av en välkomnande hall och ett fantastik ljus från husets baksida. Entréplanet erbjuder öppna och luftiga ytor i form ett generöst vardagsrum samt matsal med stora fönsterpartier ut mot bostaden baksida, vilket ger magiskt ljusinsläpp. Från vardagsrummet kommer ni ut till den fantastiska baksidan. Här finner ni en lättskött plan trädgårdtomt och intill bostaden finner ni den soliga uteplatsen - en grönskande trädgård med plats för sittgrupp, grill, lekyta och odlingsmöjligheter. Matsalsdelen ligger i anslutning till det optimalt planerade köket, vilket är perfekt för sociala tillställningar med nära och kära. På detta plan finner vi ett nyrenoverat duschrum samt pannrum. Vidare upp till övre plan möts vi av ett rymligt allrum, badrum med tvättdel samt två rymliga sovrum. Vid behov kan allrummet med enkla medel göras om till ytterligare ett sovrum.

Sammanfattningsvis är detta Brf parhus ett komplett hus där varje kvadratmeter är optimalt planerad och med enkla medel går att få till ytterligare två sovrum för att optimera ytan för den som behöver det. Området erbjuder allt ni kan tänkas behöva i ett tryggt område för familjen att växa upp i samt det bästa av två världar när det gäller att bo i hus, men med mindre ansvar.
Måste bara upplevas på plats.

-Nyrenoverat badrummet på entréplan 2020.
-Nyrenoverat kök 2020
-Ommålning i allrummet på övervåningen 2019.
-Ny tvättmaskin 2019
-Altan baksidan 2018.
-Tapetsering och målning gjordes i sovrummen på övervåningen 2017
-Stenläggning, framsidan 2017.

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.