Såld radhus på Uranusvägen 15 i Skälby
Skälby

Uranusvägen 15

Gavelradhus i barnvänligt område!

Såld

Gavelradhus i barnvänligt område!

Varmt välkommen till detta trevliga gavelradhus i ett trivsamt och barnvänligt område med ett kort gångavstånd till förskolor och skolor och tre minuters promenad till närmsta busshållplats. Här bor du i ett bekvämt radhusboende där samfällighetsavgiften är 2920 kr/mån och innefattar värme, vatten, sophämtning, internet, kabel-TV via Comhem (basutbud), garageplats och tvättstuga. Förutom denna avgift tillkommer endast hushållsel.

Lättskötta radhus med material som kräver ringa underhåll. Fasader av tegel och nyare isolerglasfönster. Här erbjuds en precis lagom stor tomt för att det inte ska krävas alldeles för mycket tid gällande skötseln, men med plats för allt du behöver vare sig det är gungställning eller studsmatta. På husets baksida med en härlig en uteplats för grillning, odlingar och trevliga sommarkvällar. Husets framsida vid entrén finns bostadens första uteplats med ett härligt solsäkert läge samt ett stort förråd om ca 8 kvm.
Det finns även ett garage i länga.

Invändigt erbjuds ett boende med genomgående gott skick med renoverad ytskikt. På nedre plan finner vi de sociala ytorna. Ett stort kök med gott om förvaring och matsalsbord med plats för hela familjen. Stort Vardagsrum med utgång till bostadens härliga baksida och den trädäckade uteplatsen. Övre plan finner vi tre sovrum och det stora helkaklade badrummet.

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.