Såld lägenhet på Trehörningen 25 i Kallhäll
Kallhäll

Trehörningen 25

Stor hörn-trea i högt läge!

Såld

Stor hörn-trea i högt läge!

Accepterat pris!

Varmt välkomna till Trehörningen 25 och denna fina tre rummare i ett fantastiskt hörnläge. Bostaden är om 71 väldisponerade kvadratmeter med ett generöst tilltaget vardagsrummet med härligt ljus från stora fönster. I vardagsrummet finns det gott om plats för en större soffgrupp och ett matsalsbord för många middagsgäster. Här finns också utgången till balkongen. Bostaden har ett praktiskt kök med stora arbetsytor och förvaringsutrymmen. I köket finns det plats för ett köksbord för ca fyra personer. Bostadens första sovrum är rymligt med plats för en dubbelsäng samt övrig möblering och vetter mot skogsparti och allmänning. Bostaden har också ett andra sovrum med plats för stor säng, gott om förvaringsutrymmen och vetter mot innergård. Stambytt duschrum och hall som har goda förvaringsmöjligheter. Det finns också ett stort vindsförråd som bara ligger en våning upp från bostaden.

Brf Trehöjden är en välkänd och mycket attraktiv förening som är känd för sin goda ekonomi och höga standard. En av dess stora tillgångar är antalet hyresrätter som finns kvar i föreningen, vilket gör den till en unik investeringsmöjlighet för den som söker långsiktig avkastning. Föreningen har genomfört många stora renoveringsprojekt och har därmed upprätthållit sin höga standard. Detta inkluderar renoveringar av vatten- och avloppssystem i samband med föreningens stambyte som gjordes 2008. Föreningen har också en välskött och vacker innergård med lekplats för barnens lek och spring. Det finns även gemensamma utrymmen för föreningens medlemmar att använda, såsom tvättstuga & föreningslokal. Sammanfattningsvis är Brf Trehöjden en attraktiv förening med god ekonomi och hög standard, vilket gör den till en mycket bra investeringsmöjlighet för den som söker en trygg och långsiktig boendeplats.

Trehörningen 25 ligger i ett lugnt och barnvänligt område. Det finns en lekplats utanför bostaden och närhet till Järvafältets grönområden, Mälaren och Bolinder Strand, samt goda kommunikationer in till Stockholm C.

Visa mer
Slutpris

1 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.