Såld villa på Ferievägen 24 i Västra Jakobsberg
Västra Jakobsberg

Ferievägen 24

En representativ enplansvilla i Västra Jakobsberg med uthyrningslägenhet.

Såld

En representativ enplansvilla i Västra Jakobsberg med uthyrningslägenhet.

Accepterat pris! Visas på onsdag kl17:30 -18:00!

På den attraktiva adressen Ferievägen ligger denna ståtliga och tidstypiska villa med många rum och härliga sällskapsytor.

När ni kommer in på fastigheten välkomnas ni av ett otroligt lugn med en insynsskyddad tomt och en purknade trädgård. Genomtänkt boyta om 159 kvm. Lägg därtill bostadens uthyrningslägenhet om 28 kvadrat med separat ingång. Här har ni ett boende för många år framöver, oavsett storlek på familj.

Husets läge är utöver det vanliga- här sitter ni skönt inbäddad i grönska. Bostaden ligger väldigt ostört med tanke på den lugna gatan som finns utanför och närheten till Görväln Naturreservat. En lättskött plan trädgård som sträcker sig runt hela fastigheten. På husets baksida finns det ett underbart poolområde, här kommer ni att vara många timmar med familj och vänner.

Väl inne i huset välkomnas man av en genomtänkt planlösning med många sociala delar. Här kan man enkelt umgås med släkt och vänner. Centralt i huset finns en härlig eldstad som skänker ljus och värme. Stort isolerat uterum som kan utnyttjas hela året om. Ett hemtrevligt kök som vetter mot husets framsida, tre stycken sovrum, en stor klädkammare, en praktisk tvättstuga och Gäst-WC som ligger i anslutning till hallen. Stort badrum med bastu som ligger intill de tre sovrummen. Hela våningsplanet har ett fantastiskt ljusinsläpp från ett flertal stora fönster.

Oavsett familjesammansättning får ni enkelt plats i huset och tack vare uthyrningsdelen får ni ett hus som ni kan bo och leva i många år framöver. Sammanfattningsvis är detta möjligheternas hus och ett hus som bör upplevas på plats!

Visa mer
Slutpris

7 685 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.