Flygarvägen 29 Barkarby
Barkarby

Flygarvägen 29

Äntligen en renoverad 3:a med stambytt badrum och låg avgift till salu!

Såld

Äntligen en renoverad 3:a med stambytt badrum och låg avgift till salu!

En fint renoverad 3:a, i fastighet med 50-talscharm, ett stambytt badrum och en förening som har hyresrätter kvar som en dold tillgång i föreningens kassa. Låter detta som en dröm? Här på Flygarvägen 29 och i attraktiva Brf Jaktflyget får du allt det! Lägenheten är stilrent renoverat i modern och klassisk standard, designat för att passa även den kräsne köparen. I större delar av lägenheten flödar ett exklusivt parkettgolv i massiv ek från Kährs, som har hårdvaxoljats i vitt . Föreningen utförde stambyte 2019 och i samband med det renoverades badrummet helt. Förutom den moderna touchen och renoveringen präglas bostaden av ett generöst ljusinsläpp samt en genomtänkt planlösning. Balkongen nås från köket och här kan du avnjuta morgonkaffet. Köket erbjuder mycket förvaring, samt bra med arbetsytor samt en matplats invid fönster. Vardagsrummet är tillräckligt stort för att dela av, antingen om man vill ha en matplats eller kanske en arbetshörna. Båda sovrummen är av bra storlek och rymmer både dubbelsäng samt förvaring.

Brf Jaktflyget är en känd och attraktiv förening, mycket tack vare dess goda ekonomi och antalet hyresrätter som finns kvar som en dold tillgång. Föreningen har gjort nästan alla stora renoveringar som kan behövas och ändå hålls avgiften på en låg nivå. Dessutom bor du i ett lugnt och tryggt område men med endast ett par minuter till pendeltåget och centrum. En kort cykeltur eller promenad bort finner du expansiva Barkarbystaden med allt du kan tänkas behöva. Tveka inte att slå till på denna drömlägenhet!

Visa mer
Slutpris

3 067 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.