Såld lägenhet på Emaljvägen 12 i Kallhäll
Kallhäll

Emaljvägen 12

Insynsskyddad lägenhet med Mälarblick och renoverat badrum

Såld

Insynsskyddad lägenhet med Mälarblick och renoverat badrum

Stambytt och välplanerad 3:a på populära Emaljvägen. Till Emaljvägen söker sig den som vill ha närhet till både natur och centrum, samt vill bo i ett lugnt område med kort pendlingsavstånd in till Stockholm C. Bostadens välplanerade kvadratmetrar erbjuder ett stort vardagsrum med matplats, två bra sovrum, stor hall med mycket förvaring, renoverat badrum i samband med stambytet, kök med mycket förvaring i arbetsyta samt inglasad balkong i bästa och soligaste sydvästläget. Bostadens hjärta är absolut den fina balkongen. Solen är på plats från mitt på dagen tills den går ned. Inglasning med rutor som går att skjuta bort för att få en helt öppen balkong. Tack vare inglasningen kan man nyttja balkongen en stor del av året. Från de tidiga vårsolstrålarna som skänker en behaglig temperatur, till långt in på hösten med trädens alla lövkulörer och solnedgångens alla färger att blicka ut på.

På den lummiga och skyddade innergården finns trevliga lekytor för barnen. Här finns en ny påkostad lekplats samt en gårdsfotboll med konstgräs. På den inbjudande innergården finns även grillar och bänkar. På framsidan av huset, finns på kort avstånd den givna pulkabacken för barnen vintertid. Tvättstuga finns i huset, med 3 stora maskiner inkl. tvätt och sköljmedel. I huset finns även en tandläkare. Det tar endast 7-10 minuter att gå till centrum. Där finns mataffär, restauranger, vårdcentral, träningscenter m.m. där finns även pendeltåget som smidigt tar dig in till Stockholm C på endast 23 minuter. Pendeltåget går varje kvart till Stockholm C under högtrafik. Till Mälarens bad och båthamn är det en kort promenad, du når även till strandpromenaden, bad och grönområden i Kallhäll med en promenad på ca 10 minuter. Förskola och låg-mellan-och högstadieskola ligger också inom 10 minuters promenadavstånd från porten.

Visa mer
Slutpris

2 330 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.