Minutgränd 15 Jakobsberg
Jakobsberg

Minutgränd 15

1/2 trappa med balkong i bästa söderläget! Låg avgift!

Såld

1/2 trappa med balkong i bästa söderläget! Låg avgift!

Bara 1/2 trappa upp i huset finner vi denna välplanerade 3:a i populära och eftertraktade Brf Wibbla Äng. Huset ligger lite upphöjt på en kulle och i soutteräng, så det är minimalt med insyn i lägenheten trots att den bara är en halv trappa upp. Baksidan, dit den soliga balkongen vetter, ligger högt upp från marken just tack vare soutterängläget. Bostaden är välplanerad och har två sovrum som båda är av bra storlek. Hallen knyter ihop samtliga rum i bostaden och erbjuder gott om förvaring i en stor garderob. Köket är stilrent renoverat. Vardagsrummet är stort och har utgång till balkongen. Balkongen vetter i bästa söderläge med sol hela dagen, och har utsikt över grönska och en av föreningens lekparker. Bostadens badrum är också av bra storlek, och innehar tvättmaskin och torktumlare, och här finns även vädringsfönster.

Bostaden är belägen i Brf Wibbla Äng som är en välskött förening med en mycket god ekonomi. Även fast man har gjort det mesta av större underhåll på husen, kan man fortfarande hålla en av de lägre månadsavgifterna per kvm i Järfälla. Föreningen har under senare tid renoverat fasader, balkonger, portuppgångar och entrédörrar. Man har bytt ut alla fönster till nya isolerglas, man har renoverat stammarna genom relining, efter fönsterbytet genomfördes ventilationsrenovering. Även allmänna ytor såsom gårdar, flertalet lekplatser, tvättstugor är mycket välskötta. Föreningens medlemmar kan också njuta av en egen bastu. För den som vill hålla sig i bra form finns dessutom ett eget gym. Föreningen har även installerat solpaneler som ytterligare bidrar till en god ekonomisk framtid, samt installerat 12 st laddstolpar för elbilar.

Inte nog med att Wibbla äng är en eftertraktad förening med god ekonomi, läget är också optimalt för den som vill bo både centralt och nära naturen. Att bo på Minutgränd är som att bo i navet på ett hjul, härifrån är det lagom långt till allt väsentligt. Till pendeltåget, Jakobsbergs centrums alla butiker, restauranger, cafeér och i övrig service är det drygt en 1 km. Vänder man kosan västerut är man snart ute vid Mälarlandskapet och Görvälns naturreservat. Sommartid kan man ströva i skog och mark, ta ett bad nere vid Görvälnsbadet eller sätta sig vid Görvälns slottscafeé med en bok och blicka ut över Mälaren. I direkt närhet till Minutgränd finns Jakobsbergs idrottscentra, med 5 minuters promenad når man simhallen, hockeyrinkarna, sporthall, padelhall och fotbollsplaner med konstgräs. På föreningens fina innergård finns både lekplats och grillplatser. Här samlas familjerna och leker, grillar och umgås hela sommarhalvåret, och grannsämjan är god! Varmt välkommen på visning, missa inte denna pärla, önskar Michaela på Svenska Mäklarhuset Järfälla

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig
Assisterande

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.