Såld radhus på Högbyvägen 204 i Viksjö
Viksjö

Högbyvägen 204

1-plans radhus i ett av Viksjös bästa lägen!

Såld

1-plans radhus i ett av Viksjös bästa lägen!

Välkomna till detta 1-plans radhus i ett av Viksjös bästa lägen! Här bor man bekvämt i ett plan, längst in på ett lugnt och bilfritt område, men ändå med närhet till allt man kan tänkas behöva. På framsidan av huset välkomnas man av en liten trädgårdstäppa samt en härligt solig altan i söderläge. På baksidan möts man av ytterligare en altan som vetter ut mot den soldränkta trädgården och ett härligt insynsskyddat läge med utsikt mot den bakomliggande skogsallmänningen.

Inomhus möts du av en härlig takhöjd, samt stora fönsterpartier som skänker ovanligt mycket ljus och rymd. Bostaden är i genomgående bra skick, och rymmer två generösa sovrum. I anslutning till ett av sovrummen så finns även en liten kontorsdel som kan byggas om till walk-in-closet vid behov. Det finns även ett stort vardagsrum, ett kök med nyrenoverade luckor samt intilliggande matplats med utrymme för middagar med familj och vänner. I anslutning till hallen så ligger ett badrum utrustat med badkar, dusch, handfat, spegel med förvaring, toalettstol, tvättmaskin och värmepanna.

Här bor man i närheten av såväl skola som förskola, flertalet lekplatser samt natur. På gångavstånd ligger Viksjö centrum som erbjuder närservice i form av mataffär, systembolag, flertalet restauranger, affärer, vårdcentral, idrottsmöjligheter m.m. Närmaste busshållplats ligger endast ett par minuters gång bort, och flera busslinjer finns även vid busshållplatserna på Viksjöleden som ligger ungefär 5 minuters gångväg bort. Detta möjliggör för goda kommunikationer till flertalet ställen, bl.a. Jakobsberg, Barkarby eller Akalla.

Visa mer
Slutpris

3 210 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.