Fallskärmsvägen 32 Barkarby
Barkarby

Fallskärmsvägen 32

Såld

Varmt välkommen till den populära adressen Poppelvägen 2, denna hemtrevliga och tidstypiska villa om totalt 211 kvm med många rum och gott om sällskapsytor. Lägg därtill en härlig stor tomt på 900 kvm i ett härligt hörn läge.

Huset består av två våningar samt en källarvåning. På entrévåningen finner vi en stor hall som sedan mynnar ut i en stor öppen social del av huset, här kan man enkelt umgås med släkt och vänner. Plats finns även för att duka upp ett långbord för många gäster. Centralt i rummet finns en härlig eldstad. Entréplanet erbjuder även på ett rymligt kök med matrum, ett sovrum, samt ett badrum. Hela våningsplanet har ett fantastiskt ljusinsläpp från ett flertal stora fönster.

Vi fortsätter uppåt och möts av ett mindre allrum perfekt om ni behöver ett extra tv-rum alternativt sällskapsrum. På detta plan finns även tre sovrum. Två stora klädkammare samt ett duschrum.

Källarvåningen finner vi ett rymligt allrum som kan disponeras enligt önskemål. Plats för en stor soffgrupp och tv-möblering. Ett perfekt allrum för barnen, medan vuxna kan använda vardagsrummet på övreplanet. Här finns även möjlighet att göra om till ett extra sovrum om så önskas. På detta plan finner vi även en praktisk tvättstuga med stora förrådsmöjligheter, och ett stort rum för förråd/ateljé med ingång via carporten.

Oavsett familjesammansättning får ni enkelt plats i huset. För er som är i behov av fler sovrum finns möjlighet att få till 1-2 sovrum på entréplanet alternativt utnyttja källaren till ett generationsboende. Sammanfattningsvis är detta möjligheternas hus som bör upplevas på plats.

Behagligt gångavstånd ner till Barkarby pendeltågsstation, som i framtiden även kommer att få en tunnelbaneanslutning. Även till förskolor och skolor har man ett kortare avstånd.
Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

7 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.