Minutgränd 37 Jakobsberg
Jakobsberg

Minutgränd 37

En av endast sex st 5:or i föreningen! Två badrum och fyra stora sovrum

Såld

En av endast sex st 5:or i föreningen! Två badrum och fyra stora sovrum

Äntligen en 5:a i Wibbla Äng ute till salu! Ett guldkorn som inte dyker upp så ofta då det enbart finns 6 st 5:or i hela föreningen. Bostaden präglas av ett generöst ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier samt en genomtänkt och attraktiv planlösning. På den soldränkta balkongen njuter du av morgonkaffet i solens värmande strålar. Lägenheten är belägen på gaveln av huset och vetter mot tre väderstreck och ligger högst upp i huset, så här bor du verkligen ostört. Vardagsrummet är stort och har ett magiskt ljusinsläpp, och utgång till balkongen. Köket har gott om förvaring samt matplats invid fönster. Det finns 2 st badrum, båda med dusch och fönster. Den stora välkomnande hallen rymmer alla ytterkläder. Samtliga 4st sovrum är stora.

Bostaden är belägen i Brf Wibbla Äng som är en välskött förening med en mycket god ekonomi. Även fast man har gjort det mesta av större underhåll på husen, kan man fortfarande hålla en av de lägre månadsavgifterna per kvm i Järfälla. Föreningen har under senare tid renoverat fasader, balkonger, portuppgångar och entrédörrar. Man har bytt ut alla fönster till nya isolerglas, man har renoverat stammarna genom relining, efter fönsterbytet genomfördes ventilationsrenovering. Nyligen har man även installerat solceller. Även allmänna ytor såsom gårdar, flertalet lekplatser, tvättstugor är mycket välskötta. Föreningens medlemmar kan också njuta av en egen bastu. För den som vill hålla sig i bra form finns dessutom ett eget gym.

Inte nog med att Wibbla äng är en eftertraktad förening med god ekonomi, läget är också optimalt för den som vill bo både centralt och nära naturen. Att bo på Minutgränd är som att bo i navet på ett hjul, härifrån är det lagom långt till allt väsentligt. Till pendeltåget, Jakobsbergs centrums alla butiker, restauranger, cafeér och i övrig service är det drygt en 1 km. Området angränsar till Viksjö, så det finns också en bra närhet till populära Viksjö centrum där det finns en stor Ica Kvantum, systembolag, vårdcentral, restauranger m.m. Vänder man kosan västerut är man snart ute vid Mälarlandskapet och Görvälns naturreservat. Sommartid kan man ströva i skog och mark, ta ett bad nere vid Görvälnsbadet eller sätta sig vid Görvälns slottscafeé med en bok och blicka ut över Mälaren. I direkt närhet till Minutgränd finns Jakobsbergs idrottscentra, med 5 minuters promenad når man simhallen, hockeyrinkarna, sporthall, padelhall och fotbollsplaner med konstgräs. På föreningens fina innergård finns både lekplats och grillplatser. Här samlas familjerna och leker, grillar och umgås hela sommarhalvåret, och grannsämjan är god! Varmt välkommen på visning, missa inte denna pärla, önskar Michaela på Svenska Mäklarhuset Järfälla

Visa mer
Slutpris

3 350 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.