Mäldgatan 2 Jakobsberg Söderdalen
Jakobsberg Söderdalen

Mäldgatan 2

Högst upp i huset med stor balkong i SV-läge!

Såld

Högst upp i huset med stor balkong i SV-läge!

Perfekt planerad 2:a med gott om förvaring och balkong belägen högst upp i huset med ett soligt SV-läge!

Bostaden erbjuder ett ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Köket från Marbodal är fullt utrustat med moderna vitvaror och här finns gott om plats för förvaring bakom släta, vita köksluckor. Mellan kök och vardagsrum finns yta för matbord som skapar en social atmosfär i bostaden. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord och förvaringsmöbler. Ljust sovrum med stor garderob med skjutdörrar och Elfa-inredning. Helkaklat badrum med klinkergolv, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bra hall med hatthylla, garderob och säkerhetsdörr. Magisk balkong belägen mot föreningens innergård.

Dessutom har du allt du behöver inom gång- och cykelavstånd. Inom 350m finner du en helt nybyggd simhall, nyöppnad padelhall, ishockeyhall och fotbollsplan. Känner du för att bada når du enkelt Görvälnsbadet inom ett perfekt cykelavstånd, vill du att det ska vara enkelt att komma iväg till gymet går du ner till Friskis och Svettis på ca 2 minuter. 600m bort från bostaden når du Jakobsberg centrum, där det finns pendeltåg till Stockholm C på bara 19 minuter. Här finns också bussar samt ett stort affärsutbud och restauranger och till och med nattklubb.

Visa mer
Slutpris

2 275 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.