Kvarnvägen 4 Jakobsberg
Jakobsberg

Kvarnvägen 4

Den stora 3:an på 81kvm. Nära centrum och hus med hiss

Såld

Den stora 3:an på 81kvm. Nära centrum och hus med hiss

Äntligen är en av dom större 3:orna till salu, med möjlighet att göra om till en 4:a. Här på Kvarnvägen 4 finner du verkligen allt i ett. Här bor du i ett väldigt lugnt område men med bara några få minuter till kommunikationer samt centrum. Balkongen vetter i soligt söderläge och kommer att byggas ut och glasas in av föreningen 2022. Invändigt bjuder bostaden på en genomtänkt planlösning med ett kök med en stor matplats (möjligt sovrum/arbetsrum tack vare två fönster), ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen, ett renoverat badrum samt två sovrum av bra storlek. En mer välplanerad lägenhet är svår att hitta. Brf Kvarnen är dessutom en eftertraktad förening dit många väljer att flytta, mycket givetvis tack vare det utmärkta läget men också tack vare den välskötta föreningen med extremt god sammanhållning samt god ekonomi. Föreningen har utfört många stora renoveringar och har nu två projekt kvar som kommer att starta 2022: Stambyte samt utbyggnad och inglasning av balkonger. Stambytet innebär att föreningen står för kostnaden att renovera badrummet till en hög grundstandard men du som boende kan välja att designa det helt själv och lyxa till det genom att göra tillval till en extra kostnad. Läs mer här om projekten: https://brfkvarnenjakobsberg.se/.

Området är riktigt trevligt med mycket gröna delar och med flera medlemmar som hjälper till med att sköta de fina rabatterna. Även i övrigt är det väldigt välordnat för medlemmarna. Här finns pingisrum, boulebana, grillplatser med utemöbler och parasoll. För dina långväga gäster finns nuförtiden en trevlig och fräsch övernattningslägenhet med pentry, badrum och fyra bäddar. Flera separata cykelhus för att lätt rulla in cykeln.

Om du föredrar naturens lugn istället för centrumets puls en dag kan du med enkelhet ta dig åt andra hållet från centrum - mot Görväln. Görväln är ett fantastiskt fint naturområde som ligger i nära anslutning med bostaden. Inom behagligt cykelavstånd når du hela Görvälns naturområde där det finns allt du kan tänkas behöva: natur, badplats, slott med lyxiga goda luncher och middagar och till och med Brukets skidbacke med lift. I området finns givetvis även jättefina löpspår längs med Mälarens glittrande vatten.

Visa mer
Slutpris

2 550 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.