Såld villa på Skälby gårds väg 7 i Skälby
Skälby

Skälby gårds väg 7

Tidstypisk arkitektritad villa med många rum och härliga sällskapsytor!

Såld

Tidstypisk arkitektritad villa med många rum och härliga sällskapsytor!

På den attraktiva adressen Skälby Gårds väg 7 ligger denna ståtliga och tidstypiska villa med många rum och härliga sällskapsytor. Lägg därtill den stora, underbara och lugna tomten med insynsskyddad trädgård och högt läge. Genomtänkt boyta om 254 kvm samt en unik tomt om 1807 kvm, en av få tomter i området som inte har blivit avstyckad. Här har ni ett boende för många år framöver, oavsett storlek på familj.

Husets läge är utöver det vanliga- här sitter ni skönt inbäddad i grönska och blickar ned mot omgivningen. Bostaden ligger helt ostört tack vare Skälby kulturlandskap som gränsar mot fastigheten och det höga läget mot grannar. Huset passar fint in i naturen och dess ytterväggar av tegel passar väl in mot den uppvuxna omgivningen. En lättskött plan trädgård finner vi på husets baksida. Husets framsida har ett unikt läge med solaltan och sluttande naturtomt i soligt sydvästläge.

Huset består av två våningar där du gör entré i souterrängvåningen. Här ligger garaget praktiskt anslutet till höger och en stor inre hall till vänster. På detta plan finner vi en stor inre hall med kapprum, gästrum/kontor av bra storlek, gästtoalett med dusch samt tvättstuga med stor bastu och dusch, rymlig matkällare och stora förvaringsutrymmen. Dessutom finns ett trevligt sällskapsrum/relaxrum.

Vi fortsätter uppåt och möts av en stor och öppen social del av huset med vacker träparkett som är genomgående för våningsplanet. Här kan man enkelt umgås med släkt och vänner. Plats finns även för att duka upp långbord för ett stort antal gäster. Centralt i rummet finns två härliga eldstäder som skänker ljus och värme. Under den varma delen av året slår man upp altandörrarna från antingen allrummet eller vardagsrummet för att snabbt komma ut till den stora altanen i soligt väderstreck. Här erbjuds en fantastisk utsikt över takåsarna. På detta plan finns det även ett rymligt kök och matrum, tre stycken sovrum, en stor klädkammare samt badrum. Hela våningsplanet har ett fantastiskt ljusinsläpp från ett flertal stora fönster.

Oavsett familjesammansättning får ni enkelt plats i huset. För er som är i behov av flera sovrum finns det möjlighet att få till ytterligare 1-2 sovrum i souterrängdelen. Sammanfattningsvis är detta möjligheternas hus och ett hus som bör upplevas på plats!

Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

10 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.