Axvägen 19 Viksjö
Viksjö

Axvägen 19

Stambytt och välplanerad 4:a i barnvänliga Viksjö med balkong i väster.

Såld

Stambytt och välplanerad 4:a i barnvänliga Viksjö med balkong i väster.

Stambytt och välplanerad 4:a i Viksjös lugna kvarter. Direkt när du kliver in i bostaden märker du av dess genomtänkta planlösning. Hallen erbjuder avhängning vid ytterdörren och det finns gott om plats för garderober för ytterligare förvaring. Direkt vid entrén finns gäst-wcn, som har blivit renoverad i föreningens stambyte 2019. Vidare finner vi köket som är helrenoverat i stilren design år 2018. I vardagsrummet finns gott om plats för stor soffgrupp, och här finns även utgång till den stora balkongen i soldränkt perfekt västerläge med kvällssol. Samtliga 3 sovrum är av bra storlek, och det finns även en klädkammare som ger utmärkt förvaring. Badrummet är helrenoverat i samband med föreningens stambyte 2019. Medföljande varmförråd finns smidigt placerat precis invid bostaden på samma våningsplan, och tvättstuga finns i källaren i samma hus.

Området är populärt tack vare dess nära läge till allt du kan tänkas behöva. Centrum med Ica, systembolaget, apotek, vårdcentral, restauranger m.m. Busshållplats finns inom någon minuts avstånd från bostaden. Åt andra hållet tar du på dig promenadskorna och kliver rätt in i ett naturreservat som tar dig runt i vacker natur som mynnar ut i badplatser. Inom gångavstånd finns flertalet förskolor samt skolor.

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.