Frihetsvägen 2B Jakobsberg Söderdalen
Jakobsberg Söderdalen

Frihetsvägen 2B

Med soldränkt balkong mot föreningens innergård!

Såld

Med soldränkt balkong mot föreningens innergård!

Att bo i expansiva Söderdalen är verkligen att skapa ett enkelt liv för sig själv. Här bor du i en byggnad från 2015, vilket innebär att du absolut inte kommer att behöva spendera tid på renovering dom närmsta åren. Denna trivsamma bostad har dessutom tillval i köket som gör att den känns exklusiv och modern. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till härliga sociala tillställningar när vi kan samla våra nära och kära igen. Badrummet är helkaklat och har kombi-maskin, dvs tvättmaskin och torktumlare kombinerat. Sovrummet är stort och har plats för dubbelsäng samt bra förvaring i platsbyggda garderober med skjutdörrar och Elfa interiör. Sist men absolut viktigast är balkongen! Balkongen ligger i ett ostört soldränkt söderläge mot den grönskande innergården.

Dessutom har du allt du behöver inom gång- och cykelavstånd. Inom 350m finner du en helt nybyggd simhall, nyöppnad padelhall, ishockeyhall och fotbollsplan. Känner du för att bada når du enkelt Görvälnsbadet inom ett perfekt cykelavstånd, vill du att det ska vara enkelt att komma iväg till gymet går du ner till Friskis och Svettis på ca 2 minuter. 600m bort från bostaden når du Jakobsberg centrum, där det finns pendeltåg till Stockholm C på bara 19 minuter. Här finns också bussar samt ett stort affärsutbud och restauranger och till och med nattklubb.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.