Såld villa på Orgelvägen 17 i Viksjö
Viksjö

Orgelvägen 17

I fritt läge mot allmänning och garage intill bostaden.

Såld

I fritt läge mot allmänning och garage intill bostaden.

Varmt välkommen till Orgelvägen 17 och detta charmiga kedjehus!

Läge är utöver det vanliga- här sitter ni skönt inbäddad i grönska och blickar ned mot omgivningen tack vare allmänningen som ligger vid bostadens baksida. Här finner vi även en lättskött plan trädgårdtomt och intill bostaden finner ni den soliga uteplatsen som har en fri utsikt mot den grönskade allmänningen. Uteplatsen är inglasad vilket gör att du kan nyttja den stora delar av året! Vid husets framsida finner du en stor uppfart som rymmer 2-3 bilar och utöver det har ni även ett garage samt förråd.

Väl inne i bostaden möts ni av det luftiga vardagsrummet som med enkla medel går att dela av för att optimera ytan och få ett ytterligare sovrum. Det moderna köket har gott om förvaring och arbetsyta, matplats i anslutning. Bostaden har två rymliga klädkammare samt tre lättmöblerade sovrum. Två badrum som är praktiskt placerade med ett badrum på vardera våning.

Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt familjevänligt område nära grönområden och Mälaren. Promenadavstånd till Viksjö centrum, som har ett brett utbud av affärer och service bl.a. apotek, bibliotek och systembolag. ICA Viksjö är känd för sin välfyllda delikatessdisk och fräscha grönsaksavdelning. I Viksjö finns också restauranger med rättigheter samt pizzeria.

Visa mer
Slutpris

5 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.